PDA

[Archief] Bekijk het origineel op : De broer van mn beste vriend...


Kronkeltje
24-06-2002, 20:22
Hej allemaal,
ik heb een probleempje waar ik best wel mee zit. Mijn allerbeste vriend is een super aardige en lieve jongen. Ik heb hem in korte tijd heel erg goed leren kennen en hij is ook super belangrijk voor mij. We zijn echt beste vrienden. Hij heeft n keer een andere beste vriendin gehad, maar die is hij kwijtgeraakt omdat zij op een gegeven moment heel erg veel met zijn broer omging en omdat hij dat absoluut niet leuk vond.
Nou heb ik zijn broer ontmoet en er is echt een gigantische spanning tussen ons. Het is niet echt verliefdheid, maar meer een soort verlangen. Ik denk ontzettend vaak aan hem. We sturen elkaar heel erg vaak smsjes en hij kijkt me altijd heel sneaky aan. Mijn beste vriend heeft niks door. Ik voel me hartstikke schuldig omdat ik hem zeg maar een beetje 'bedrieg'... Als ik het tegen hem zou zeggen zal dat voor altijd tussen ons in blijven staan, dat weet ik gewoon zeker. Aan de andere kant is het ook gemeen om achter zijn rug met zijn broer aan te kloten. Moet ik hem pijn doen door het te zeggen, of moet ik mezelf pijn doen door er gewoon helemaal mee te stoppen..?
Wie kan me advies geven, ik ben radeloos :(
Veel liefs, Kronkel

kirsten
24-06-2002, 21:31
Ja, als hij vindt omdat jij zijn beste vriendin bent dat je dan niet teveel mag omgaan met zijn broer, dan vind ik dat een beetje zielig van hem. Ofwel was hij zelf verliefd op dat meisje (en misschien nu ook op jou) ofwel is hij zo bezitterig... Ofwel heeft dat meisje het achter zijn rug gedaan en is hij er later achter gekomen...
In ieder geval: je moet natuurlijk kijken wie het belangrijkste voor je is en of je eventueel een van de twee wil opgeven voor de ander (als het ooit zo ver moet komen). Of je kan ze natuurlijk met elkaar proberen te verzoenen...

Veel succes in ieder geval. (y)

another supergirl
24-06-2002, 21:35
vraag aan m het hij toestemming geeft om jou met zijn oudere broer uit te laten gaan?

ik bedoel als beste vriend moet hij jou alles gunnen dus ook een vriendje!!

Kronkeltje
24-06-2002, 21:48
Ja jullie hebben misschien een beetje gelijk, maar het is niet zo dat hij echt heel erg bezitterig is... maar hij is denk ik een beetje jaloers, zijn broer heeft altijd wat meer succes bij meisjes volgens mij...
Maar ik ga ook echt super close met hem om, sommige mensen denken ook dat we iets met elkaar hebben...
K weet t allemaal ni, t is zo moeilijk!!!

another supergirl
24-06-2002, 21:54
vraag dan of hij er moeite mee zou hebben als jij met zijn broer iets zou nemen! ik bedoel dat jij en die broer wat voor elkaar voelen dat heeft niet echt met hem te maken... of hij vind jou ook leuk en dat zou het nog ingewikkelder maken!

maar dar gaan we maar ff nie van uit :D

never mind
24-06-2002, 22:13
blijf gewoon met beide omgaan, en als je beste vriend vraagt wat voor relatie je met zn broer hebt zeg dat dan gewoon eerlijk! Je vriend zal dan wel door hebben dat jij met hem EN zn broer om kan gaan toch? En als hij dat niet doorheeft praat er eerst met hem over en probeer de jaloesie uit zijn hoofd te helpen, en laat hem anders gewoon maar. Aan een beste vriend die jou niet gewoon je gang laat gaan heb je ook niks......

Kronkeltje
25-06-2002, 09:38
Ja ik moet er misschien ook nog wel bij zeggen dat die beste vriend en ik echt heel erg close met elkaar om gaan... Hij is gek op me geweest maar daar hebben we het al heel vaak over gehad... maar toch, hij geeft me vaak kusjes enzo...
En misschien is het met zijn broer toch alleen maar 'lust'... dat zou de vriendschap toch niet waard zijn eigenlijk?
Hellup... :(
Xx Kronkel

DaRealEvE
25-06-2002, 09:57
Kronkeltje,

Tis wel een klotensituatie!! Kweet niet precies hoe ik je kan helpen want ik weet dat je er heel erg mee zit.. je bent er constant mee bezig...

Misschien zou je het toch eens moeten vragen aan A wat hij er van zou vinden als jij iets met L zou beginnen, oppervlakkig of niet. Of denk je dan dat hij het door zou hebben?

Iig moet deze situatie veranderen want hier heeft niemand wat aan...

xxxxx Eve

Kronkeltje
27-06-2002, 09:56
Owjah ik moet er nog iets bijvertellen wat eigenlijk ook wel heel erg belangrijk is.
Hij is 8 jaar ouder en hij woont drie uur rijden verderop... Het zal zeg maar nooit serieus worden tussen ons ofzow, maar het is alleen een soort verlangen. Kan ik het maken om binnenkort wat met hem af te spreken of niet?
Kus, Kronkel

Sincerely yours
27-06-2002, 11:35
Kronkeltje schreef:
Owjah ik moet er nog iets bijvertellen wat eigenlijk ook wel heel erg belangrijk is.
Hij is 8 jaar ouder en hij woont drie uur rijden verderop... Het zal zeg maar nooit serieus worden tussen ons ofzow, maar het is alleen een soort verlangen. Kan ik het maken om binnenkort wat met hem af te spreken of niet?
Kus, Kronkel

En hoe oud ben jij dan?

Kronkeltje
27-06-2002, 12:36
16...

QQQ
04-07-2002, 12:31
Okay ik denk dat je die broer moet laten schieten. Dit klinkt als ene onmogelijke relatie en daarvoor zou ik de vriendschap met je beste vriend niet op ey spel zetten!

Spyker
04-07-2002, 13:24
QQQ schreef:
Okay ik denk dat je die broer moet laten schieten. Dit klinkt als ene onmogelijke relatie en daarvoor zou ik de vriendschap met je beste vriend niet op ey spel zetten!

Van een relatie is toch helemaal geen sprake?

Ik ken het gevoel wel, en ik ben dan zelf de persoon die zich niet in kan houden :o
Het heeft waarschijnlijk niet zoveel zin om die vriend van jou te gaan vertellen hoe de vork in de steel zit. Ik zou gewoon met die broer afspreken, dan is dat iig ook nog spannend, en daarna opbiechten wat je hebt gedaan.
Als die beste vriend van jou je dat vervolgens niet kan vergeven dan is dat heel erg jammer, maar het heeft gewoon geen zin om je te verplichten niet datgene te doen wat je eigenlijk wil.
Mocht hij er dan echt heel erg mee zittenis het altijd makkelijker om je de volgende keer wl even in te houden ;)

Steve Le Irwkin
04-07-2002, 17:01
kijk. mijn advies. BLIJF VAN ZIJN BROER AF. ik ken het probleem, vauit het kleine broertje. dat is dus heus wel KUT. En ik ben ook niet bezitterig. Maar vaak heb je dan zo'n gorte broer zoals Spyker hierboven, die er dan zo over denkt. En dat werkt dus niet mee.
Ik weet hoe kut het is als het je overkomt, doe het die jongen nou niet aan, blijf gewoon bij die broer weg en zoek een andere leuke veel te oude kerel.

Kronkeltje
04-07-2002, 19:03
Hej,

In ieder geval bedankt voor al jullie reacties... Ik vind volgens mij dat ik toch maar van hem af moet blijven ja. Ik vind de vriendschap van mijn beste vriend belangrijker dan alleen maar lust met iemand die ik nauwelijks ken. Lustobjecten zijn er genoeg, en echte vrienden zijn zeldzaam. En of het nou rechtvaardig zou zijn van mijn beste vriend om boos en verdrietig te worden of niet, hij ZAL boos en verdrietig worden en daar gaat het meer om. Ik wil hem die pijn en dat verdriet niet aan doen.

Maarja, ondertussen zie ik die broer van hem toch af en toe wel (als hij thuis is in zijn ouderlijk huis en ik ben bij de mn beste vriend) en blikken zeggen waarschijnlijk genoeg. Maar ik vind niet dat ik wat af moet spreken. Daar ligt de grens, denk ik.

Ik vind het klote en baal dat ik niet kan doen wat ik eigenlijk zou willen maar ik moet verstandig zijn.
Verstandig zijn is ni cool... :(

Veel liefs, en bedankt allemaal, Kronkel.

Steve Le Irwkin
05-07-2002, 18:38
was mijn ex-vriendin ook maar zo geweest...


goed besluit zou ik zeggen!

Ads door Google
 

smileyinluv
05-07-2002, 19:14
verliefd zijn op "de broer van mijn beste vriend"

tsja, klinkt inderdaad niet zow lekker...

maar weet je wat ook k*t is....

verliefd op de beste vriend van je broer.....

Steve Le Irwkin
07-07-2002, 00:08
ja, of op de beste broer van je vriend...:D :D :D