[Archief] Bekijk het origineel op : goedkope website gevonden te vertrouwen?
ilias1994
19-10-2009, 17:08
beste mensen,
heb via marktplaats een website gevonden https://www.shop2000.4allshops.com/
hij verkoopt alles heel goedkoop.
nou is mijn vraag is deze website te vertrouwen?
op marktplaats heeft hij meer dan 200goed aanbevelingen.
dus wat vinden jullie?
wil een pandora batterij bestellen
Ik krijg het volgende bij Firefox:
Deze verbinding is niet beveiligd
U hebt Firefox gevraagd een beveiligde verbinding
op te zetten met www.shop2000.4allshops.com (http://www.shop2000.4allshops.com), maar we kunnen niet bevestigen dat uw verbinding beveiligd is.
Normaal gesproken zullen websites vertrouwde identificatie
tonen wanneer u een beveiligde verbinding wilt opzetten, om te bewijzen dat u naar de
juiste plek gaat. De identiteit van deze website kan echter niet worden bevestigd.
Wat moet ik doen?
Als u doorgaans zonder problemen verbinding
maakt met deze website, kan deze fout betekenen dat iemand de website probeert
na te bootsen en kunt u beter niet verdergaan.Verder zegt 'ie dat de site een certificaat gebruikt dat een andere website behoort.
Die site geeft een ieder de kans een webwinkel te runnen. De maker daarachter kan dus ook iedere jandoedel zijn. Ik zou het niet vertrouwen.
Heeft hij een geldig KvK nummer? Vast niet. Die site voert namelijk ook valselijk een thuiswinkel waarborg. Ze hebben dat plaatje op hun website gezet, maar Thuiswinkel Waarborg heeft hen niet in hun ledenbestand staan, ook niet bij aspirant-leden. Klinkt als oplichting.