Scholieren.com forum

Scholieren.com forum (https://forum.scholieren.com/index.php)
-   Games (https://forum.scholieren.com/forumdisplay.php?f=26)
-   -   zwart scherm (https://forum.scholieren.com/showthread.php?t=1290586)

shao-kahn 24-10-2005 20:25

zwart scherm
 
Bij de Kotor sith lords en black and white 2 krijg ik na het introfilmpje altijd een zwart scherm. De muziek gaat dan gewoon door. Iemand idee waar dit aan kan liggen? ik heb een radeon nogwat... heb er weinig verstand van.

Reverend 24-10-2005 20:38

drivers downloaden van die radeon nogwat

Eresh'kigål 24-10-2005 20:55

patch ofzo.

maximeus 24-10-2005 21:04

Citaat:

shao-kahn schreef op 24-10-2005 @ 20:25 :
Bij de Kotor sith lords en black and white 2 krijg ik na het introfilmpje altijd een zwart scherm. De muziek gaat dan gewoon door. Iemand idee waar dit aan kan liggen? ik heb een radeon nogwat... heb er weinig verstand van.

moet je je eens afmelden en dan weer aanmelden. Speel je een spel voordat je deze spellen gaat spelen? Ik had dat als ik eerst GTA: SA speel en daarna battlefield 2 demo.. Ik kreeg bij bf2 dan ook muziek, maar geen beeld. Als ik me afmelde was het weg! :)

Kingofthemall 24-10-2005 21:31

Citaat:

maximeus schreef op 24-10-2005 @ 21:04 :
moet je je eens afmelden en dan weer aanmelden. Speel je een spel voordat je deze spellen gaat spelen? Ik had dat als ik eerst GTA: SA speel en daarna battlefield 2 demo.. Ik kreeg bij bf2 dan ook muziek, maar geen beeld. Als ik me afmelde was het weg! :)
Volgens mij wordt dat na een tijdje ongelovelijk irritant :o

Wammus 24-10-2005 22:53

Citaat:

maximeus schreef op 24-10-2005 @ 21:04 :
moet je je eens afmelden en dan weer aanmelden. Speel je een spel voordat je deze spellen gaat spelen? Ik had dat als ik eerst GTA: SA speel en daarna battlefield 2 demo.. Ik kreeg bij bf2 dan ook muziek, maar geen beeld. Als ik me afmelde was het weg! :)
Daar moet wel een makkelijkere oplossing voor zijn lijkt me want dit kost overbodig veel tijd en is inderdaad schijtiritant. Heb je al geprobeerd de nieuwste drivers voor je videokaart (die Radeonnogwat dus) te instaleren? Die kan je hier downloaden. Ik zou degene zonder Catalyst control centre nemen want dat gebruik je toch niet.

shao-kahn 26-10-2005 18:03

het werkt!!!
dank u wel iedereen (y)

maximeus 26-10-2005 20:36

Citaat:

Kingofthemall schreef op 24-10-2005 @ 21:31 :
Volgens mij wordt dat na een tijdje ongelovelijk irritant :o
och ja, zowel gta: sa als BF2 vind ik niet geweldig. Ik hou het nog steeds bij quake 3 :o

Kingofthemall 27-10-2005 17:02

Citaat:

maximeus schreef op 26-10-2005 @ 20:36 :
och ja, zowel gta: sa als BF2 vind ik niet geweldig. Ik hou het nog steeds bij quake 3 :o
Misschien loop ik wat achter, maar is die beter/nieuwer dan Half Life 2? Dat speel ik nu regelmatig. (ohja en ook C&C Generals, blijft leuk :) )

maximeus 27-10-2005 17:13

Citaat:

Kingofthemall schreef op 27-10-2005 @ 17:02 :
Misschien loop ik wat achter, maar is die beter/nieuwer dan Half Life 2? Dat speel ik nu regelmatig. (ohja en ook C&C Generals, blijft leuk :) )
je moet ervan houden, maar ik vind hem geweldig! hij is vooral leuk op multiplayer!!!! Nu ben ik bezig met quake 4, maar die is heel anders en de multiplayer daarvan heb ik nog niet gedaan...issie leuk?

Kingofthemall 27-10-2005 17:17

Citaat:

maximeus schreef op 27-10-2005 @ 17:13 :
je moet ervan houden, maar ik vind hem geweldig! hij is vooral leuk op multiplayer!!!! Nu ben ik bezig met quake 4, maar die is heel anders en de multiplayer daarvan heb ik nog niet gedaan...issie leuk?
Quake IV ken ik ook niet :s Ik loop écht achter... :(

HFL! 27-10-2005 22:10

Citaat:

Kingofthemall schreef op 27-10-2005 @ 17:17 :
Quake IV ken ik ook niet :s Ik loop écht achter... :(
inderdaad, als je je afvraagt of quake 3 nou nieuwer is dan halflife 2 :p


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:17.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.