Scholieren.com forum

Scholieren.com forum (https://forum.scholieren.com/index.php)
-   Eten & Drinken (https://forum.scholieren.com/forumdisplay.php?f=62)
-   -   Kannibalisme, hoe bereiden, wat lekkerste onderdelen (https://forum.scholieren.com/showthread.php?t=1154509)

Pletterprater 13-04-2005 18:18

Kannibalisme, hoe bereiden, wat lekkerste onderdelen
 
Tja, titel zegt genoeg :D.

Wat zou bij een mens het lekkerste onderdeel zijn, of zijn de lekkerste onderdelen.

En hoe kan je die onderdelen of specifieke onderdelen het beste bereiden. Moet er nog iets van saus toegevoegd worden of specereien?

Laat die lugubere gedachtes daar maar eventjes over nadenken :)



(en ja, heb weer eens Silence of the lambs gekeken)

Gary Glitter 13-04-2005 18:24

billetjes zijn het lekkerst denk ik, kinderbilletjes, misschien met een beetje van die zoete saus die over de loumpia's gaat en een parapluutje erin !

perseus 13-04-2005 18:49

Winterteentjes. (y)

SisterOfMercy 13-04-2005 21:22

Omdat je toch te belazerd bent om de boel uit te benen kan je beter het vlees eraf koken.. Aan een flink grote pan is wel te komen, maak je meteen voor 't komende jaar fond.

Skilly 13-04-2005 21:56

Zoals iemand al zei: De billen. En de achterkant van het scheenbeen. Maar de duim lijk me ook lekker. Maar niet bij te gespierde mensen. Anders is het vlees hard :p

Hoe zal ik het kruiden?
In ieder geval ananas schijfjes want het vlees zal wel hard zijn. Daarna kruiden naar de gebruikelijke. Want ik dus gebruik om vlees te kruiden.

Wat is dit voor een rare topic btw.
At TS: tips om iemand te bereiden of maar een dood gewone vraag? ;)

Pletterprater 13-04-2005 22:01

Citaat:

Skilly schreef op 13-04-2005 @ 22:56 :
Zoals iemand al zei: De billen. En de achterkant van het scheenbeen. Maar de duim lijk me ook lekker. Maar niet bij te gespierde mensen. Anders is het vlees hard :p

Hoe zal ik het kruiden?
In ieder geval ananas schijfjes want het vlees zal wel hard zijn. Daarna kruiden naar de gebruikelijke. Want ik dus gebruik om vlees te kruiden.

Wat is dit voor een rare topic btw.
At TS: tips om iemand te bereiden of maar een dood gewone vraag? ;)

Is dat een voorstel? ;)

Hehe, wees gerust... beetje van verveling eens een topic hier geopend, waaraan ik moest denken :p... mijn gedachten zijn wel vaker luguber, maar kan me er maar niet toe zetten ze in prijktijk te brengen :p... ieder is dus veilig ;)

Skilly 13-04-2005 22:07

Hahaha ok dan TS. Want ik wilde al alarmsystemen instaleren :p

Pletterprater 13-04-2005 22:29

Citaat:

Skilly schreef op 13-04-2005 @ 23:07 :
Hahaha ok dan TS. Want ik wilde al alarmsystemen instaleren :p
Mwa... die alarmsystemen van tegenwoordig stellen ook niets meer voor :O... zit ook helemaal geen smaak aan :p... wellicht voor volgend topic? ;)

hoe meer smaak te brengen in beveiligingssystemen

Skilly 14-04-2005 09:55

peper en zout

Pletterprater 14-04-2005 10:12

Citaat:

Skilly schreef op 14-04-2005 @ 10:55 :
peper en zout
Ik denk meer aan een marinadesaus :p... peper en zout blijft niet goed liggen :O

zuster 14-04-2005 13:18

De stukje van je handpalm onder je duim schijnt het lekkerst te zijn.

Andijvie 14-04-2005 15:21

'k Heb het idee dat het meeste vlees te taai zal worden.. Ik zou gaan voor billen/achterkant bovenbenen. De rest hoef ik niet :P En dan even in de marinade (beetje zoet/zuur), voorzichtig bakken, en lekker opeten met een frisse salade.

Andijvie 14-04-2005 15:21

Citaat:

zuster schreef op 14-04-2005 @ 14:18 :
De stukje van je handpalm onder je duim schijnt het lekkerst te zijn.
Zit toch nauwelijks vlees :|

ArtemisQ 14-04-2005 15:51

Citaat:

Andijvie schreef op 14-04-2005 @ 16:21 :
Zit toch nauwelijks vlees :|
dan kan 't nog steeds wel lekker zijn hoor :P

zuster 14-04-2005 18:00

Citaat:

Andijvie schreef op 14-04-2005 @ 16:21 :
Zit toch nauwelijks vlees :|
De wang van een forel is ook niet bijster groot, maar telt wel als lekkerste stukje. ;)

Ik heb dit overigens gehoord van de oma van een vriendin. Zij kwam uit Indonesië en haar grootmoeder had ooit mensenvlees op.

El Chupacabras 14-04-2005 18:20

Persoonlijk vind ik dij en een stuk bovenbeen erg smakelijk! Een stukje schouder is ook best te pruimen!

Gewoon een klontje boter in de pan en dan braden maar!

Wel uitkijken dat je geen orgaanvlees eet, want daar kan je ziektes van oplopen!

Sarah 14-04-2005 22:51

mensenvlees lijkt qua structuur en smaak het meest op varkensvlees, schijnt, maar dan bij een gezond mens wat magerder (of nouja, een gezond varken heeft bijna even mager vlees als een gezond mens, maar een vleesvarken heeft over het algemeen overgewicht).

MTpower 14-04-2005 22:58

De ham (y)

MetalliCat 15-04-2005 09:45

Citaat:

Skilly schreef op 13-04-2005 @ 22:56 :
Zoals iemand al zei: De billen. En de achterkant van het scheenbeen.
Je bedoelt je kuit?

Henkje 15-04-2005 09:58

hehe, grappig topic :)
Het lekkerst lijkt mij ook de ham en kuit. Gebakken en gekruid.

@zuster: Eten ze in Indonesië mensen? (ik krijg dan zo'n beeld van een mens in een pot boven het vuur idee, waar negertjes met botjes in de neus rondom springen met speren :S)

Skilly 15-04-2005 12:27

Citaat:

MetalliCat schreef op 15-04-2005 @ 10:45 :
Je bedoelt je kuit?
Juist ik kon er even niet opkomen ;)
Kuit lekker. Fillet van maken.
Hmmmm lekker grillen en dan wijn erop rozenmarijn. Smullen

(wat klink ik opeens eng)

Skilly 15-04-2005 12:28

Maar wat dachten jullie van de darmen? Dunne darm uithollen schoonmaken. En vuillen met kuit vlees. Worstjes van maken. En lekker grillen.

Met brood enzo :p

Roos 15-04-2005 12:46

Citaat:

Skilly schreef op 15-04-2005 @ 13:27 :
Juist ik kon er even niet opkomen ;)
Kuit lekker. Fillet van maken.
Hmmmm lekker grillen en dan wijn erop rozenmarijn. Smullen

(wat klink ik opeens eng)

Ik denk niet dat de kuit lekkeris. Er zit nauwelijks vet.

Severus 15-04-2005 22:36

Het vlees van de rug en dijen.

Pletterprater 16-04-2005 09:01

We lijken er nog niet helemaal uit te geraken... wellicht dat we dan toch een keertje de proef op de som moeten nemen :D.


Ahum


Of toch maar niet aan gebrek van vrijwilligers :p

Wednesday#40159 16-04-2005 17:53

Citaat:

Sarah schreef op 14-04-2005 @ 23:51 :
mensenvlees lijkt qua structuur en smaak het meest op varkensvlees, schijnt, maar dan bij een gezond mens wat magerder (of nouja, een gezond varken heeft bijna even mager vlees als een gezond mens, maar een vleesvarken heeft over het algemeen overgewicht).
Ik had gehoord dat mensenvlees vrij zoet smaakt. :confused:

Stevill 16-04-2005 18:37

Tong in een zacht en romig sausje.

Chill 17-04-2005 13:26

Gefrituurde huig met adersalade op een bedje van oogbollen

Gary Glitter 17-04-2005 13:32

Citaat:

*dreamallica* schreef op 15-04-2005 @ 10:58 :
@zuster: Eten ze in Indonesië mensen? (ik krijg dan zo'n beeld van een mens in een pot boven het vuur idee, waar negertjes met botjes in de neus rondom springen met speren :S)
het was dan ook de grootmoeder van de oma van haar vriendin uit indonesie, dus dat moet ergens in 1750 zijn geweest

misspunky 17-04-2005 13:42

een of andere soep met oogballen erin

dead person 17-04-2005 14:42

De billen (y) en kuiten

beetje knoflook erbij en pittige kruiden. Even grillen en serveren maar :)

Piloff 18-04-2005 02:21

hersentjes, opbakken en in het vliegtuig aan ondeugende kindertjes voeren. :p


(ja, hannibal heb ik hier liggen. :P)

Balance 18-04-2005 12:00

Citaat:

zuster schreef op 14-04-2005 @ 14:18 :
De stukje van je handpalm onder je duim schijnt het lekkerst te zijn.
dat lijkt mij ook het lekkerst op een of andere manier. en het vlees van je onderarm.

dan wel in een sausje (roomsausje ofzo) met een beetje peper en knoflook.

jinx 20-04-2005 09:51

De hersens, die schijn je goed te kunnen uitkoken

Moby 21-04-2005 19:42

Of de wangen. Of de ingewanden. Zouden de ogen ook lekker zijn?

namnatulco 21-04-2005 21:45

Citaat:

Moby schreef op 21-04-2005 @ 20:42 :
Of de wangen. Of de ingewanden. Zouden de ogen ook lekker zijn?
nou koeienogen (ofwel frikandellen :p ) zijn niet zo lekker dus ik denk mensenoogjes ook niet ;)

namnatulco 21-04-2005 21:58

recept:

voor 10 personen
benodigdheden: tadziki, 2 zakken friet (1000 gram), saus naar keuze, sla, sla-saus, ketjup, curry, kruiden naar keuze (eventueel wortel).
bereidingstijd: ca. 7-9 uur

bereiden:
vergeet niet de oven voor te verwarmen en op 220 graden te zetten!

snijdt het slachtoffer in stukken, dwz alle ledenmaten doormidden en netjes op een grote bakplaat leggen. doe deze in de oven en laat deze ongeveer 7 uur in de oven (6 uur voor rosé, 8 uur voor doorbakken :p ) ondertussen tadziki (of hoe je dat ook spelt: komkommersalade uit Griekenland) en een saus naar keuze maken (liefst pittige chili-saus). bak de frietjes, maar zorg dat deze niet te vroeg klaar zijn. tadziki daarentegen kan gewoon in de koelkast. maak ook nog een grote salade, met sla, sla-saus, ketjup, curry en wat pittige kruiden. eventueel een worteltje toevoegen.

serveren:
bak met sla op tafel zetten, met saus ernaast. vlees verdelen over borden, friet in een aparte schaal. tadziki kan bij de salade, maar ook los. vergeet niet extra veel knoflook in de tadziki te doen dat geeft een goede bijsmaak bij het vlees :p


-------------------------------------------------------------------------------------

ok dat is wel het toppunt van vaagheid :p
best wel eng eigelijk ook :eek: :eek:
wat denken jullie lekker?

Stevill 22-04-2005 14:19

Citaat:

jinx schreef op 20-04-2005 @ 10:51 :
De hersens, die schijn je goed te kunnen uitkoken
Koken is zonde van hersenen heel kort in heel heet water misschien maar licht opbakken blijft het lekkerste.

Badmutssssss 22-04-2005 15:39

Gevuld mensenhoofd

Benodigdheden:
- 1 Afgehakt mensenhoofd
- 2 ons lever
- 1/2 milt
- 100 gram hersenen
- 2 meter dunne darm
- 100 ml bloed
- 25 gram aardappelzetmeel

Bereidingswijze:
- Verwarm de oven ten eerste voor op 180 graden.
- Verwijder de bovenkant van de schedel, maar gooi deze niet weg.
- Wees voorzichtig, verwijder de ogen niet!
- Hol ondertussen het hoofd uit, hou de hersens apart. Snij / schaaf / rasp hierna de huid van het hoofd, maar laat alle spieren zitten. Verwijder wel het kraakbeen van het oor en de neus.
- Snijd de tong eruit.
- Rasp de tong met de fijne rasp, en gooi het restant in het uitgeholde hoofd.
- Plet 100 gram hersenen en doe deze er ook bij.
- Weeg 2 ons lever van het slachtoffer af, en snijd deze in blokjes van 1 centimeter groot. Gooi deze er ook bij.
- Sla de halve milt beurs tegen de achterkant van het hoofd, zodat de milt openbarst en het hoofd alvast iets zachter word. Snijd de milt in blokjes en gooi deze in het hoofd.
- Doe de dunne darm in de fruitpers, zodat een saus ontstaat. Vergeet niet de inhoud van de darm er van te voren uit te knijpen.
- Voeg hieraan het bloed en het aardappelzetmeel toe, en blijf roeren tot je een stevig papje krijgt.
- Deponeer de saus in het hoofd, en hussel alles goed door elkaar.
- Zet de bovenkant van de schedel er weer op, en bind / niet deze vast.
- Stop het hoofd in de oven, nadat deze 15 minuten is voorverwarmd.
- Haal na 3 uur het hoofd eruit.
- Eet smakelijk! Een heerlijk kanibalistisch gerecht voor 6 personen.

PS: U kunt dit gerecht ook bereiden met een levend slachtoffer, waarbij het verwijderen van de hersenen en het afhakken van het hoofd als laatste komen (voor het bakken).

namnatulco 22-04-2005 16:09

Citaat:

Badmutssssss schreef op 22-04-2005 @ 16:39 :
Gevuld mensenhoofd

Benodigdheden:
- 1 Afgehakt mensenhoofd
- 2 ons lever
- 1/2 milt
- 100 gram hersenen
- 2 meter dunne darm
- 100 ml bloed
- 25 gram aardappelzetmeel

Bereidingswijze:
- Verwarm de oven ten eerste voor op 180 graden.
- Verwijder de bovenkant van de schedel, maar gooi deze niet weg.
- Wees voorzichtig, verwijder de ogen niet!
- Hol ondertussen het hoofd uit, hou de hersens apart. Snij / schaaf / rasp hierna de huid van het hoofd, maar laat alle spieren zitten. Verwijder wel het kraakbeen van het oor en de neus.
- Snijd de tong eruit.
- Rasp de tong met de fijne rasp, en gooi het restant in het uitgeholde hoofd.
- Plet 100 gram hersenen en doe deze er ook bij.
- Weeg 2 ons lever van het slachtoffer af, en snijd deze in blokjes van 1 centimeter groot. Gooi deze er ook bij.
- Sla de halve milt beurs tegen de achterkant van het hoofd, zodat de milt openbarst en het hoofd alvast iets zachter word. Snijd de milt in blokjes en gooi deze in het hoofd.
- Doe de dunne darm in de fruitpers, zodat een saus ontstaat. Vergeet niet de inhoud van de darm er van te voren uit te knijpen.
- Voeg hieraan het bloed en het aardappelzetmeel toe, en blijf roeren tot je een stevig papje krijgt.
- Deponeer de saus in het hoofd, en hussel alles goed door elkaar.
- Zet de bovenkant van de schedel er weer op, en bind / niet deze vast.
- Stop het hoofd in de oven, nadat deze 15 minuten is voorverwarmd.
- Haal na 3 uur het hoofd eruit.
- Eet smakelijk! Een heerlijk kanibalistisch gerecht voor 6 personen.

PS: U kunt dit gerecht ook bereiden met een levend slachtoffer, waarbij het verwijderen van de hersenen en het afhakken van het hoofd als laatste komen (voor het bakken).

bedankt moek cker es probere :D

I love stars 22-04-2005 16:11

Ik zie het al mijn vriendje badmutss en een normale vriend van mij namnatulco zijn niet helemaal normaal. :D

Maar rouw kan ook hoor :) :evil:

ster 22-04-2005 16:16

:eek: dat ie nog niet dicht zich, ik vind dit echt etisch niet kunnen..

I love stars 22-04-2005 16:24

Citaat:

ster schreef op 22-04-2005 @ 17:16 :
:eek: dat ie nog niet dicht zich, ik vind dit echt etisch niet kunnen..
hopelijk is dit sarcastisch bedoelt want anders kan je veel filmen verbieden :D .

Dit is gewoon zwarte humor niks mis mee toch :) ?

SisterOfMercy 22-04-2005 19:42

Citaat:

ster schreef op 22-04-2005 @ 17:16 :
:eek: dat ie nog niet dicht zich, ik vind dit echt etisch niet kunnen..
Wat is er mis met de jaren '80.

Levitating Nun 22-04-2005 20:53

Citaat:

SisterOfMercy schreef op 22-04-2005 @ 20:42 :
Wat is er mis met de jaren '80.
eeeeh...alles?

DuoPak 22-04-2005 21:27

Citaat:

ster schreef op 22-04-2005 @ 17:16 :
:eek: dat ie nog niet dicht zich, ik vind dit echt etisch niet kunnen..
Potje sperziebonen erbij en het kan best!

Vlees en groenten is toch gezond?

M@rco 22-04-2005 23:30

"I'm having an old friend for dinner..." :|

SisterOfMercy 23-04-2005 02:08

Citaat:

Levitating Nun schreef op 22-04-2005 @ 21:53 :
eeeeh...alles?
Ik ga je opeten, ketter! :cool:

Alistar 23-04-2005 10:12

het stukje vlees net boven de billen......zou dat te vergelijken zijn met de haas van de koe? want dan zal het wel heel lekker zijn!

en verder natuurlijk de billetjes!

Sietse Fliegen 24-04-2005 11:28

denkt niemand aan de spare-ribs! lekker lange ribben en er zit vast wel wat vlees tussen..


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:19.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.