![]() |
Scampi probleem
Ik wou morgen scampi's in bladerdeeg maken met een tomatensausje ofzo. Maar nu wist ik niet zeker of ik nu de scampi's gekookt in de bladerdeeg moet draaien of rauw? Iemand een idee?? En als ze gekookt moeten worden,hoe lang dan?
Alvast bedankt |
Hoe wil je ze klaarmaken dan als ze in het deeg zitten? Frituren, in de oven/steamer?
Anders haal je gewoon van die scampi's die al in deeg zitten, hoef je ze alleen nog maar te frituren. :cool: |
Nou, volgens mij zijn scampi's al gekookt als je ze koopt. Ongekookt/onbewerkt zijn ze namelijk een slijmerige drab volgens mij. Dus je kunt ze gewoon pellen (als dat nog niet gedaan is) en in bladerdeeg doen denk ik!
|
ja, garnalen e.d. zijn eigenlijk altijd al gaar als je ze koopt.
|
Zijn ze roze dan zijn ze gekookt. Zijn ze grijs dan zijn ze nog niet gekookt. Ik zou dus als je rauwe garnalen hebt ze heel even koken.
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:04. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.