![]() |
Hoe eten jullie carpaccio?
:)
|
gewoon met een klein mes en een vorkje, en soms een lepeltje
En je schrijft het als Carpaccio ;) :o |
Niet.
|
Wat is dat?..
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Heej ik heb de titel veranderd, maar hij staat nog steeds niet goed... :rolleyes: (n)
|
Ieuwwww :eek: .
|
Citaat:
|
Met een mes en een vork.
|
Ik heb t duizend keer geserveerd maar weet nie meer wat t is :D
|
met een vork :o
|
Dun gesneden plakjes rauw rundsvlees. In het restaurant waar ik werk wordt er pesto, parmazaanse kaas en pijnboompitten op gedaan.
Je kan het gewoon met mes en vork eten. |
Hoeft niet rundvlees te zijn, carpaccio kan zowel vis,vlees als groente zijn, gewoon heel dun gesneden.
Al staat bij 70% van de berdijven wel een carpaccio rund op de kaart. |
Citaat:
|
Citaat:
|
Plakjes mooi op een bord leggen. Zout/Peper/wat je maar wilt erover. Olijfolie. Parmezaan. Citroen. En eventueel nog wat van die overrated kutsla die tegenwoordig bij alles wordt gebruikt, jullie weten vast wel wat ik bedoel. Smaakt hier overigens heerlijk bij, vooral met de Parmezaan.
Oh ja, wie niet van rundercarpaccio houdt is een vegetarische nicht. Shit, een pleonasme! |
Citaat:
|
Nog meer lekkere ideeen?
|
Citaat:
|
ik vind het lekker om bij de albert heijn een pak van dat spul te halen, ze alemaal op elkaar te leggen en op te rollen, en dan zo uit het vuistje(Y) maarja... niet echt chique
|
Oh, er werd bedoeld hoe je het klaar maakt :o Of niet?
Hmm.. gewoon. Plakjes op 'n bord, beetje rucola erover, pijnboompitjes, dressing (iets makkelijks als olijfolie met balsamico-azijn, goed roeren, snel erover heen druppen). Geen hoogstaande dingen dus. Sowieso eet ik het vaker in een restaurant, daar maak je het niet zelf. |
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
<3 Zo nog maar eens een pakje halen. |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:36. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.