![]() |
Hoe lang biefstuk bewaren??
er ligt nog biefstuk in de koelkast op een bordje met folie erover, het is 3 of 4 dagen geleden uit de diepvries gehaald, kan ik het nog eten nu?
|
goede, verse biefstuk is in de koelkast best lang te bewaren.
vacuümverpakt tot wel 3 weken, gewoon los op een bord wel minder.. is de biefstuk al opgebakken (en overgebleven) of is hij nog rauw? en anders verraad de geur het wel :) |
Als het foelie een beetje goed zat, dan heb je nog kans. Ik zou idd gewoon goed ruiken, voor en na het braden. :)
|
Als het vlees goed "verpakt" en koel genoeg bewaard wordt, moet dat geen probleem zijn. :)
|
kheb het toch maar weg gegooid want het lag ook in zo'n vies bloedplasje, tzag er niet echt lekker meer uit..
|
Bij twijfel de goede keuze, al is de aanwezigheid van 'drip' (dat plasje bloed) niet gevaarlijk.
|
biefstuk moet wel besterven he daar wordt ie goed van, mag best bruin zijn (dat rooie is toch maar kleurstof van de supermarkt)
|
Zie deze site: bewaarwijzer
daar staat dat je biefstuk (rauw rundvlees) 2 dagen in de koelkast kunt bewaren. (link met dank aan Dragonda van topic over producten over datum) |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.