Scholieren.com forum

Scholieren.com forum (https://forum.scholieren.com/index.php)
-   Eten & Drinken (https://forum.scholieren.com/forumdisplay.php?f=62)
-   -   Rundvlees braadlappen (https://forum.scholieren.com/showthread.php?t=1251066)

Skilly 22-08-2005 15:06

Rundvlees braadlappen
 
Ja next :p

Hallo allemaal, me volgende vraag is: hoe maak je het beste braadlappen :confused:

Ik heb geen braadpan maar gewoon een pan.
De vraag blijft dus hoe maak ik braadlappen en als ik het ga braden blijf het dan zacht?

Of kan ik tijdens het bakken schijfjes verse ananas op de braadlappen zetten zodat ze zacht blijven?

GROETJS SKILLY :)

Skilly 22-08-2005 16:08

euh hallo :confused:

Bloem 22-08-2005 16:46

Misschien moet je eens een kookboek aanschaffen.

Jolt 22-08-2005 18:03

Eerst bakken, daarna stoven. Klaar is kees.

www.google.com

Kimisa 22-08-2005 18:06

Ik doe altijd eerst bakken totdat het bruin is enzo, meestal 20-30 minuten, daarna water erbij en laten braden/koken (weet ik veel hoe het heet) totdat het gaar is (meestal een paar uur).


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.