![]() |
Kookrubriek van Flipper
Wàt eten we vandaag... dàt is een van de moeilijkste vragen waarvoor de (rijke, decadente, vette...) Nederlander zich dagelijks geplaatst ziet. Wel, Flipper is altijd bereid om u hierin tegemoet te komen met des dolfijn's keukenervaringen.
Vandaag: soep van een bijl ! - Men neme een grote ouderwetse houthakkers-hakbijl en zet die in een grote ouderwetse heksenketel op het vuur. Als de bijl kookt, doet u er wat bouillonblokjes bij, wat rijst, wat soepgroentes, gehaktballetjes en naar keuze vermicelli... Laat de bijl daarna nog zo'n 10 minuten koken... én... klaar is uw echte oudHollandse bijlsoep ! Flipper |
:(
|
Ok.
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:31. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.