![]() |
Glazuur
Ik heb op dit moment een cake met stukjes chocolade in de oven staan en bedacht me net dat chocolade glazuur er overheen wel een goed idee zou zijn :)
Weet iemand toevallig hoe je dat met huis- tuin- en keukenmiddeltjes kan maken? Ik heb trouwens wel wat geëxperimenteerd met cacaopoeder, poedersuiker en een klein beetje water, maar ik kan me niet voorstellen dat dat ook daadwerkelijk 'hard' zal worden straks. |
Zoek in google op glazuur, icing of frosting.
|
Ik denk iets met eiwit, poedersuiker en cacao.. *google* Zoiets dus:
Giuli's chocoladeglazuur Ingrediënten 6 pers.): 2½ el suiker 2½ el melk 70 g cacao 50 g boter Bereiding: Kook op laag vuur de suiker, melk en cacao, meng tot dit een gladde massa is geworden. Voeg dan de boter in stukjes toe, goed roeren. |
Dat is toch wel de manier :)
Laat de cake eerst koud worden en doe er dan pas glazuur overheen. Zet hem dan in de koelkast, dan wordt het beter hard. |
Dank je wel allemaal :)
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:11. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.