![]() |
Pastasalade
Ik wil morgen een pastasalade maken bij de barbecue met o.a. paprika en courgette, maar kan ik de paprika en courgette er gewoon rauw in doen of is het beter om ze eerst even te blancheren ofzo?
|
rauw lijkt me lekkerder (knapperiger zeg maar), verder zou ik het niet weten. :)
|
Courgette rauw lijkt me niet lekker, die zou ik dus zeker even grillen of bakken.
|
Nee, rauw ontploffen ze :eek: :eek: :)
|
Citaat:
Hihihihiihhihiihihihih. |
Ik zou er geen rauwe courgette in doen maar komkommer? Anders gegrilde courgette.
|
Inderdaad. Komkommer lijkt me meer geschikt, en de courgette moet gegrild worden !
|
Oke, dank je wel :)
|
Rauwe courgette is heel lekker hoor. Je kan hem in dunne plakjes snijden (met kaasschaaf), of gewoon in blokjes.
Komkommer vind ik minder geschikt. |
Paprika doe ik er altijd rauw in, courgette heb ik nog nooit gedaan maar kan zowel rauw als geblancheerd.
|
Je kunt courgette wel rauw eten, maar ik bak het liever eerst even, anders is het zo hard.
|
Het wordt ook net even wat zachter van smaak als je het kort bakt.
|
Inderdaad, wat minder bitter.
|
t is dus een kwestie van smaak :)
kan t ook ff koken idd... makkelijker en minder vet, anders wordt je salade zo zwaar |
Citaat:
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 21:00. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.