![]() |
wat doe jij op je brood?
ik wil wel eens weten wat jullie op je brood doen in de ochtend/middag. bij mij is het vooral kaas, ham en van die geel/oranje hagelslag. :D
|
boterhamworst, gehakt, smeerkaas, chocopasta
|
kaas, chocopasta, vlokfeest (van die bruine en witte door elkaar) of leverworst
|
's Ochtends vooral zoet, hageslag en vruchtenhagel, en ook pindakaas. 's Middags vooral hartig, zoals kaas, vleeswaar en salades.
|
kaas/brie met pesto, al dan niet uit het tosti apparaat.
sandwichspread, soms pindakaas en soms smeerkaas of huttenkase. |
Vrijwel altijd pindakaas, gewone kaas (evt met komkommer en/of tomaat) en soms hagelslag.
|
's Ochtends bijna altijd hagelslag :o
's Middags: vleeswaren, slaatjes, geitenkaas, mozzarella/pesto, walnoten/rozijnen, pindakaas, nouja in ieder geval meestal hartig, maar verder van alles. |
Ochtend: 1x zoet (meestal hagelslag of vruchtenhagelslag) , 1x vleeswaar (meestal tartex) en 1x kaas
Middag: 1x zoet (meestal jam), 1x vleeswaar (vegetarische ham) en 1x kaas Jaja, altijd precies 1x kaas, 1x vleeswaar, 1x zoet ;) |
jam, fruit, tomaat, komkommer, cottage cheese
|
Hummus, jam, pindakaas, groenten, kruiden.
|
niks
|
Ik doe op mn boterham: ham of ander vlees, pure chocolade hagelslag, kaas (vooral oude!) jam en soms pindakaas. En aardbeitjes zijn ook wel lekker :D
|
's ochtends: hagelslag
's middags: sandwichspread, pindakaas of alleen halvarine. |
Als het vlees is is het sowieso goed :cool:
Verder niet zoveel... ik eet ook niet vaak brood :) |
s'ochtends eigenlijk bijna altijd jam, maar als dat er niet is meestal hagelslag of chocopasta of pindakaas.
's middags: pindakaas, chocopasta of hagelslag, een enkele keer vleeswaren |
Er moeten altijd meer dan 2 dingen opzitten iig. Meestal ham,basilicumpasta en plakjes tomaat (y).
|
appelstroop
kaas honing jam pindakaas soms hagelslag :) |
in het belegdeel van mijn kastje staan, hou je vast
- hagelslag (puur) - anijshagel - vruchtenhagel - bosvruchtenhagel - pindakaas zonder stukjes noot - pindakaas met stukjes noot - cashewnotenpasta - carobpasta - chocoladepasta (puur) - hopjesstroop - appelstroop - honing - abrikozenjam en in de koelkast heb ik kaas, in elk geval belegen goudse maar vaak ook camembert, en soms ham of boterhamworst. Oh en halvarine natuurlijk, en vaak ook tomaat/komkommer/sla. Ik hou van afwisselend beleg :o |
nutella.
|
worst... en verder wat overgebleven is van het avondeten :o
|
Philadelphia, vleeswaren of salades (kip-kerrie, tonijn, kip-sate etc), en heel af en toe kaas. Ik hou niet van zoet op brood.
|
Tzaziki, kaas, roomkaas, kipkerriesalade, eiersalade, sandwichspread, pindakaas.
|
pure hagelslag of pure vlokken, bij vlagen ook eens gestampte muisjes en ik heb pas de vega boterhamworst ontdekt (Y)
ohja en ook wel vaak tomaat en komkommer met peper en klein beetje zout. (maar dat neemt lastig mee ;)) |
kaas, ham, pasta, jam, pindakaas, honing of hagelsag/vlokken
al dan niet gecomineerd |
- Sandwichspread (naturel of komkommer)
- Kipfilet - Appelstroop - Pure hagelslag - Kaas - Rosbief - Rookvlees |
niets (y)
|
's ochtends: vrijwel altijd hagelslag, soms honing of chocopasta, soms eet ik ook brinta
's middags: gerookte kaas, gewone (jonge, goudse) kaas, snijworst, ardenner worst, (parijse) boterhamworst, gebraden gehakt, gekookte worst, philadelphia, krabsalade, beenhamsalade. |
- Kaas
- Ham en kaas - Ham, kaas en gezonde dingen (sla, augurk, tomaat, geraspte worteltjes), een soort broodje gezond dus... - Salami - Chorizo - Gebakken pastei - Boterhammenworst - Corned beef - Berliner met spek - Gebraden gehakt - Grilworst - Pindakaas - Paté - Filet americain - Diverse salades - Hagelslag - Jam :) |
20+ Mediterannee kaas van Slankie
Rosbief Kipfilet Pindakaas Tonijn (+olijfolie) Appelstroop Brood is chill :D |
kaas
geitenkaas met honing en pijnboompitten banaan of aardbeien sesampasta pestopasta tomaat met basilicum soms pindakaas vega paté ik ben niet zo denderd dol op brood, dus moet er wel wat leuks opzitten |
Zojuist heb ik 2 boterhammen met bebogeen gegeten.
|
Citaat:
Ik doe de laatste tijd graag kaas op brood, of smeerworst. Ham ook wel eens. En soms een salade. |
-'s morgens dulce de leche (bij voorkeur op getoost brood)
's middags of 's avonds (vaak eet ik 's middags warm en 's avonds een broodmaaltijd) - ham met kaas - kaas (allerlei soorten, maar geen harde, dus jonge of geitenkaas of... - gerookte ham - of met soep, dan doe ik er helemaal niets op maar dop ik het brood in mijn soep (ik doe er soep op :bloos: ) dat is het eigenlijk, saai :o |
's morgens eet ik niet (ik word al misselijk als ik nog maar een boterham zie) dus kan ik er moeilijk iets op smeren. :o
's middags meestal iets rond kaas - vleeswaren - salades - philadelphia-achtige toestanden. |
meestal: salades, vlees en smeerkaas
soms: hagelslag, kaas, jam |
I <333 Berliner & leverkaas :D !!
|
aardbeitjes :)
|
bijna altijd light-jam (nouja die van zonnatura)
heel af en toe vegetarische boterhamworst, echt te lekker. |
Casselerrib, eiersalade of pindakaas met vruchtenhagel.
|
Kipfilet, ham of 30+ kaas en heel soms Port Salut (Franse kaas), pindakaas, rosbief of chocolade vlokken.
|
meestal kom ik toch weer uit bij de pot chocoladepasta
|
ham (bv achterham), boterhamworst, grillworst, filet americain (maar niet zo heel vaak) en het meeste kaas (beemster oud of extra belegen).
|
alles wat binnen handbereik op tafel staat
behalve de kaas dan, en leverworst. |
ik ben de laatste tijd ZO lui, dat ik 3 sneetjes brood pak.. en 3 plakjes ham.. dan leg ik de 3 plakjes gewoon tussen het brood, in een plastic zakje, en in mn tas.. op school "smeer" ik mn brood dan verder.. <heb vaak te weinig tijd om mn brood beter te verzorgen, ivm het halen van een trein>
|
Ochtend standaard een boterham met pindakaas, en een boterham met wisselend beleg. Momenteel honing, soms ook kokosbrood of vleeswaar, kaas.
Middag op school eigenlijk altijd runderrookvlees. Dat blijft tenminste lekker als het al een tijdje in m'n tas zit ;) Thuis is er een stuk meer afwisseling. Haast geen chocopasta of hagelslag, hou er niet zo van. |
in de koelkast op mn werk zijn te vinden:
komkommer sandwichspread philadelphia zongedroogdetomaten tapenade (lekker in combinatie met rookvlees) verder haal ik vaak vlees of vis voor op brood. |
bij mij altijd een geroosterd broodje met boter té lekker is dat gewoon :eek: (y)
|
smorgens altijd standaard komijnkaas
verder varieer ik met: - gegrilde achterham - gebraden kipfilet - komkommerspread - pindakaas (heel af en toe) - filet americain |
- pindakaas
- chocopasta - ham - kaas - hagelslag |
aangezien ik altijd veel kaas op mijn brood doe, vraag ik me toch af wat gezonder is. jonge kaas of oude (van bijvoorbeeld Beemster)? of juist meer er tussen in? weet iemand dat?
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:40. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.