![]() |
Vlees vragen
Een paar vragen waar ik het antwoord niet op heb kunnen vinden
misschien weten jullie er een paar (A) 2. A Welke groepen van micro-organismen komen van nature veel voor op vlees? B. Op welke manieren wordt de groei van deze micro-organisme geremd bij vers vlees? 3. A Wat is desinfecteren? Ontsmetten B Waarom moet er nagespoeld worden met water? 4. Waardoor zijn producten zoals gekookte worst, knakworst en boterham- worst microbiologisch stabiele producten? |
2. A Welke groepen van micro-organismen komen van nature veel voor op vlees?
bacterien :D B. Op welke manieren wordt de groei van deze micro-organisme geremd bij vers vlees? bijv. streliseren, pasteuriseren, invriezen enz 3. A Wat is desinfecteren? Ontsmetten B Waarom moet er nagespoeld worden met water? ? 4. Waardoor zijn producten zoals gekookte worst, knakworst en boterham- worst microbiologisch stabiele producten? ?ze worden,na sterilisatie, luchtdicht verpakt ? |
Citaat:
4. Deze worsten zijn op hogere temperatuur gedesinfecteerd. De cellen barsten, waardoor het vlees 'kauwbaar' wordt (ter extra info;)) |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.