![]() |
Beste combinatie
Bepaalde dingen zijn apart wel oké, maar worden echt ontzettend lekker wanneer je ze combineert met andere smaken. Er zijn natuurlijk klassieke combinaties die iedereen kent, maar vast ook veel onverwachte dingen die goed bij elkaar passen.
Mijn vraag: wat is jouw favoriete combinatie qua smaken of voedingsmiddelen? En dan bedoel ik dus de állerbeste, allesoverheersende combi. :) TS begint: Griekste yoghurt met honing en noten :P |
(...) met kaas
(alles wordt beter met kaas) |
Mexiaanse wraps met creme fresh (warm-zoet en koud-zuur combinatie)
|
kaas tomaat peper zout :cool:
|
Citaat:
grand manier in slagroom met chocoladetaart rauwe witlof salade met appel sinasappel en als dressing mayo/yoghurt met peper zout bieslook en mosterd..zoiets iig, heb het nooit zelf gemaakt pestomayonaise (gemixt dus) met zalm op brood pompoen, champignons & opperdoezen met kaasfondue saus erbij aubergineplakjes met tomaat en kaas er op uit de oven |
Patat met shoarma met verrukkelijke saus waarvan ze de ingrediënten niet willen vermelden.
|
slagroom ijs met groene thee (door te malen en heel geconcentreerd te laten trekken in water)
|
bananenijs met chocolade<3
|
Zeer suf misschien maar; pure chocolade met mint.
Afzonderlijk lekker, maar bij elkaar ineens héél anders en nóg lekkerder :) |
- friet met shoarmakruiden (ipv zout)
- warme chocolademelk met bailys - kaas met appelstroop - geitenkaas met honing - als dipsaus: mayo+creme fraice+kruiden - banaan met bruine suiker - appeltaart met gele vla (ipv slagroom) |
Smeerkaas met sambal
Lekker op een boterham, of nog beter, op een tosti! |
Café Cioccolato (voor de Senseo) met Whisky <3
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Pepermunt eten en daarna melk drinken
Banaan en chocola Pindakaas of satesaus met komkommer |
Ohja, pepermunt/mint/aftereight+goede espresso
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
pompoen (biologische anders heeft hij geen smaak) in stukken snijden en de buitenkant er af halen en even koken (niet te lang want dan wordt het pap en kan je er beter soep van maken). Opperdoezen gewoon heel laten en eerst even koken, daarna samen met de champignons (ooh heel) in een pan/wok even heet laten bakken met zout& peper. Als laatst de pompoen erbij.
|
tomaat basilicum en mozerella
|
Citaat:
|
niet perse, opperdoezen, champignons met zout en peper en daarbij de zoete pompoen is al smaakvol genoeg, vooral met de kaasfondue saus erbij! maar tuurlijk kan je naar eigen smaak dingen bijgooien ;)
|
zelfgemaakte honing-mosterdsaus met boerenkool!
Goedkoop en lekker. Mijn koor was er stil van... |
pijnboompitten-honig-zachte geitenkaas (y).
yoghurt met muesli (van die biologische noten muesli, met superveel rozijnen en allerlei kleine nootjes enzo.) rozijnenbrood met pastachoca. Witte wijn en witte druiven er bij eten. hasj roken en daarna chocola eten vind ik heeeeeeeerlijk, maarja dat is niet etenswaar. |
Aubergine met kaneel en rozijnen (y)
|
komkommer met appelmoes ;o
|
Citaat:
|
wortel salade met rozijnen
brood met kaas, tomaat en mayo (y) gebakken kipfilet met geroerbakte appel erdoor heen. |
ChocoladePasta met pindakaas :D :D
|
Niet originieel, maar wel heeeeel lekker: pindakaas met hagelslag (op brood).
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:31. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.