Scholieren.com forum

Scholieren.com forum (https://forum.scholieren.com/index.php)
-   Eten & Drinken (https://forum.scholieren.com/forumdisplay.php?f=62)
-   -   spaghettisaus (https://forum.scholieren.com/showthread.php?t=1564630)

flanke 03-04-2007 17:37

spaghettisaus
 
iemand een idee hoelang spaghetti bolognaise saus goed blijft in diepvries? (hoelang hij bewaard kan worden) enkele maanden?

lareno 03-04-2007 18:08

Ik ken maar één bolognaise saus-specialist hier op het forum :cool:

Bloem 03-04-2007 18:21

Haha :D

Ligt aan je vriezer enzo, maar een paar weken kan wel. Een paar maanden lijkt me niet lekker.

Poepkind 03-04-2007 18:39

het kan echt heel lang, een vriezer met 3 sterretjes kan makkelijk 2 maanden.

*blue angel* 04-04-2007 09:01

Citaat:

lareno schreef op 03-04-2007 @ 19:08 :
Ik ken maar één bolognaise saus-specialist hier op het forum :cool:
:D

Sarah 04-04-2007 11:30

als je een goede vriezer hebt kun je zo'n beetje alles wat je zelf hebt gemaakt en wat gekookt heeft voor het erin ging, 3 maanden bewaren.

Jampot 04-04-2007 13:31

sowieso, als je hem na het bewaren weer fatsoenlijk opwarmt, kan er niks misgaan.

Pruts0r 05-04-2007 18:42

Citaat:

Jampot schreef op 04-04-2007 @ 14:31 :
sowieso, als je hem na het bewaren weer fatsoenlijk opwarmt, kan er niks misgaan.
nou..... Je moet het niet overdrijven met lang bewaren dan hoor :o

AlopiA 05-04-2007 18:46

Citaat:

lareno schreef op 03-04-2007 @ 19:08 :
Ik ken maar één bolognaise saus-specialist hier op het forum :cool:
:D

Andijvie 05-04-2007 19:27

In een echte diepvries moet 't wel een maand of 3 kunnen. Ik eet bij m'n ouders vaak dingen die een paar maanden in de vriezer hebben gestaan, waaronder ook pasta met saus, en dat smaakt altijd prima :)

Jolt 10-04-2007 12:41

Nadeel is alleen dat de groenten gewoon prut worden, sowieso door het nog een keer opkoken mega gaar.

Lentekriebel 10-04-2007 13:39

hmm ik heb laatst een pasta-saus uit de vriezer bij mijn ouders gegeten die toch echt al een paar maandjes oud was, zo niet een half jaar, en hij smaakte nog prima en ik ben niet ziek geworden :).

Andijvie 10-04-2007 15:05

Citaat:

Jolt schreef op 10-04-2007 @ 13:41 :
Nadeel is alleen dat de groenten gewoon prut worden, sowieso door het nog een keer opkoken mega gaar.
Je moet het ook niet 'opkoken' maar gewoon opwarmen.
Ik laat sauzen altijd eerst ontdooien (zet ze meestal de avond ervoor vanuit de vriezer in de koelkast, dan ze zijn de avond erna ontdooid), en dan is het gewoon een kwestie van even opwarmen en klaar.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:05.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.