![]() |
Lekker voor bij de BBQ!
Griekse kaassalade, recept gepikt van m'n chefkok op het werk, zelf nog wat dingetjes toegevoegd:
- 2 pakjes feta (van koemelk, geit is iets té), vers is natuurlijk altijd het lekkerste - 1 halve rode paprika - 1 halve gele paprika - 3/4 komkommer - groene olijven - beetje olijfolie - 2 lepels olijfonaise (mayo met olijf) - zilveruitjes Paprika in vierkantjes, feta in blokjes, komkommer in plakjes snijden (niet met de kaasschaaf!) en dan de plakjes door de helft, half potje olijven, paar zilveruitjes, dan een scheut olijfolie en 2 lepels olijfonaise: husselen maar! Lekker frisse salade, let wel op dat iedereen van feta houdt ;) Maar heerlijk voor bij de bbq! Makkelijk te maken, wel redelijk kostbaar trouwens.. |
Oke :)
|
Oke...
|
Niet echt een culinair restaurant, of wel?
|
lekker voor op de BBQ
Portobello's met broodkruimmengsel met verse tuinkruiden, plakje tomaat en geitenkaas/mozarella erop. Inpakken in aluminiumfolie en gaan! eindeloos varieren met deze natuurlijk ;) of appels poffen met wat calvados en wat verse room :p |
Ik barbecue nooit maar appelsalade is er vast ook lekker bij.
4 porties = 3 granny smith appels, 3 chile appels (die zoete donkerrode), 50 gram rozijnen, citroensap, olijfolie, peper Haal de stickertjes van de appels, was ze zorgvuldig, haal klokhuis eruit, snij ze in blokjes op zo'n manier dat elk blokje een stukje schil heeft. Doe de rozijnen erbij. Sprenkel er ruim citroensap en olijfolie over. Maal er peper over. |
gewoon biefstuk en het is al goedgenoeg voor mij:p
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:47. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.