![]() |
Welke paddo's
Hoi allemaal met welke paddo's kun je het beste beginnen.
Wil weer eens wat gaan proberen... :) ik ging 3 jaar geleden helemaal fout bij het gebruik van speed dacht dat het wel leuk zou zijn maar dat mocht niet baten. Had het wel eens eerder gedaan toen was het gaaf dat was natuurlijk weer een tijdje terug 1999. :bloos: Dus moet er maar weer eens van komen... Dus iemand een tip dat zou relax zijn mzzl |
Rare vergelijking, speed en paddo's. :confused:
Maargoed, ik ben zelf ooit begonnen met een halve portie mexicaanse, dat was heel mild en relaxed en eigenlijk niet echt een trip te noemen, gewoon chill. (y) Als ik er nu op terugkijk was het eigenlijk een saaie trip, maar wel een relaxte eerste keer, aangezien ik eigenlijk vooral zeker wou weten dat ik van paddo-achtig spul niet bad ga. :o (y) |
Citaat:
Als ik gelijk met zwaarder geschut de hoek om kom haha. |
Lekker mexicaanse om mee te beginnen. Je kan erna nog altijd zwaardere nemen als je vind dat eje r klaar voor bent. Beter voorzichtig beginnen. Ik begon met 2/3 portie mexicaanse. Perfecte eerste keer.
|
:) oke dan zal ik daar maar eens mee beinnen hebben jullie nog een voorkeur hoe of wat qua gebruik??
|
Je kan ze gewoon eten, of fijnmalen en in cup a soup doen, of je kan er thee van zetten.. wat je wilt.
|
Citaat:
|
haha, succes. Ik deed ze bij de champignon soep, wel zo toepasselijk. En een hele portie zou ik niet meteen doen. De helft of iets meer. En als je dan na een uur ofzo toch écht niets begint te voelen kan je altijd bijnemen.
Doe je het met nog een paar mensen samen? |
Nou ja dat weet ik nog niet ken op het moment niet degene die met mij dit zou willen doen maar idee misschien een collega van me haha :)
|
Oh grapjas, ik heb nu pas door wie je bent. :p En ik verbied je bij deze om de komende tijd paddo's te gaan doen, zorg eerst maar dat je weer goed in je vel zit. :p Als je je weer goed voelt mag je ook wel een keer hier meedoen. :)
|
Citaat:
HaHa... |
Citaat:
|
Dat klopt ja was ik bijna vergeten :p
|
truffels zijn ook wel relaxte paddo's voor een eerste keer :)
|
Er wordt hierboven aangeraden om ze fijn te malen..
hoe doe je ze dan fijnmalen? snijden, keukenmachine oid? Gaan ze niet sneller kapot als je ze fijngemalen in warme/hete cup a soup doet? |
Citaat:
|
Truffels zijn een bepaalde soort paddo's. Volgens mij synoniem aan hollandse kaalkopjes (P. azurescens).
Ze zijn wat 'communicatiever' heb ik me laten vertellen, wat minder diep in je eigen wereld. Verder heb ik ze nooit gebruikt dus kan er je weinig van vertellen. edit: volgens mij zijn de meeste paddo's uberhaupt wel te vergelijken met elkaar. Omdat de twee actieve giffen hetzelfde zijn, maar anders verdeeld. |
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Truffels waren voor mij heel anders dan andere paddo's. Veel minder visueel en je bleef er veel meer bij (maar dat heb je ook met een halve portie mexicaanse, hele portie mexicaanse heb ik nooit gehad).
Volgens mij moeten paddo's juist kapot gemaakt worden om de werkzame stof vrij te laten komen. Daarom moet je ook altijd goed kauwen. Fijn snijden met een keukenmesje voor je het in de soep gooit is dus een goed idee. |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.