Scholieren.com forum

Scholieren.com forum (https://forum.scholieren.com/index.php)
-   Algemene schoolzaken (https://forum.scholieren.com/forumdisplay.php?f=45)
-   -   Enquete (https://forum.scholieren.com/showthread.php?t=1655182)

roosjuh1988 18-12-2007 14:58

Enquete
 
Voor school moet ik een enquete afleggen naar voedselveiligheid..
Zouden jullie deze willen invullen??
aub



Let de student bij het bereiden van voedsel op de voedselveiligheid?

Ik ben:

Uitwonend/Thuiswonend

Jaar

Man/vrouw


1. Hoe vaak kookt U?

A. 1 keer per week of minder.
B. 2-3 keer per week.
C. 4-5 keer per week.
D. 6 of meer dagen per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?

A. Ja.
B. Soms.
C. Nee.

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?

A. Weggooien.
B. Het is dan nog wel 3 dagen goed.
C. Als het er lekker uit ziet eet ik het nog op.
D. Ik kijk nooit naar de houdbaarheidsdatum.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?

A. Nee, dat weet ik zelf al.
B. Staat dat op de verpakking?
C. Ja, maar ik houd me daar niet altijd aan.
D. Ja, en ik houd me ook aan de voorschriften.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?

A. Elke dag.
B. Om de dag.
C. Na 3 dagen.
D. Na 4 dagen of meer.

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?

A. Op een bord in de koelkast.
B. Op een bord buiten de koelkast.
C. In de magnetron.
D. Onder koud stromend water.

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?

A. Smerig, bevat veel producten die over de datum zijn.
B. Rommelig, bevat een paar producten die over de datum zijn.
C. Redelijk netjes, maar bevat wel etensresten.
D. Schoon.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?

A. Nee.
B. Ligt aan de situatie.
C. Altijd.

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?

A. Ja.
B. Soms.
C. Nee.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?

A. Nee, geen idee.
B. Ja, besmetting die komt door het niet goed wassen van je handen, wanneer je naar het toilet bent geweest.
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen.

Bedankt voor uw medewerking aan deze enquête.

Leonoor 18-12-2007 15:09

Ik ben:
uitwonend
26 jaar
vrouw

1. Hoe vaak kookt U?
D. 6 of meer dagen per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
A. Ja.

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
A. Weggooien.
B. Het is dan nog wel 3 dagen goed.
(Het is afhankelijk van het product of ik A of B doe.)

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
A. Nee, dat weet ik zelf al.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
E. Ik heb geen vaatdoekje. (Ik vind die dingen extreem vies. :o)

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
E. Ik ontdooi nooit vis, want ik eet geen vis. (Ik ben vegetariër.)

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
D. Schoon.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
E. Ik bereid/eet nooit vlees of vis. (Ik ben vegetariër.)

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
E. Ik maak/eet nooit spinazie.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen. (Wat ook indirect kan gebeuren.)

Katje 18-12-2007 15:13

uitwonend
21 jaar
vrouw

1. Hoe vaak kookt U?
D. 6 of meer dagen per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
B. Soms.

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
A. Weggooien.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
A. Nee, dat weet ik zelf al.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
E. Ik heb geen vaatdoekje.

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
E. Ik ontdooi nooit vis, want ik eet geen vis. (Ik ben vegetariër.)

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
D. Schoon.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
E. Ik bereid/eet nooit vlees of vis. (Ik ben vegetariër.)

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
B. Soms

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen. (Wat ook indirect kan gebeuren.)

N'90 18-12-2007 15:33

Thuiswonend
17 Jaar
vrouw


1. Hoe vaak kookt U?
A. 1 keer per week of minder.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
B. Soms.

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
A. Weggooien.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
A. Nee, dat weet ik zelf al.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
A. Elke dag.

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
B. Op een bord buiten de koelkast.

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
D. Schoon.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
B. Ligt aan de situatie.

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
C. Nee.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
A. Nee, geen idee.

Alstublieft.. :)

Kazet Nagorra 18-12-2007 15:54

Ik ben: de beste

Thuiswonend

22 Jaar

Man


1. Hoe vaak kookt U?

B. 2-3 keer per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?

C. Nee. (je kan niet iets soms altijd doen, slecht geformuleerd dus)

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?

A. Weggooien.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?

C. Ja, maar ik houd me daar niet altijd aan.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?

D. Na 4 dagen of meer.

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?

C. In de magnetron.

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?

B. Rommelig, bevat een paar producten die over de datum zijn.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?

A. Nee.

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?

C. Nee.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoudt?

A. Nee, geen idee.

=zwart wit= 18-12-2007 17:14

ik vind je enquete vervelend.
het lijkt erop alsof je een waardeoordeel wilt geven bij vraag 2 (weet jij veel waar iemand zijn groenten vandaan haalt) en 4 (misschien heeft iemand met antwoord a wel daadwerkelijk kennis in huis?).
bij vraag 3 zou ik d invullen, maar ik laat producten verder nooit staan, dus is er weinig mis met niet naar houdbaarheidsdata kijken.
5 ik gebruik een vaatdoekje zelden, dus, weinig vergelijkbaar.
bij 6 en 8 kan optie nvt er wel bij.
gevaar van spinazie opwarmen is uit de tijd (link)
ik vraag me af waarom de laatste vraag geen open vraag is.

roosjuh1988 18-12-2007 17:44

ik wil eigenlijk geen waarde oordeel geven het is gewoon om te kijken hoe studenten met hygiene om gaan.
maar misschien als ik zo kijk hadden wel wat vragen anders gesteld kunnen worden ofzo..
maar als iemand een ander antwoord op de vragen wil in vullen mag dat ook..
ik kan de vragen nu al niet meer veranderen..

maar de andere Bedankt voor het invullen!!

oja ik heb nog ongeveer 10 mensen nodig

Vogelvrij 18-12-2007 19:12

Uitwonend

20 Jaar

Vrouw


1. Hoe vaak kookt U?

B. 2-3 keer per week.


2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?

A. Ja.

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?

C. Als het er lekker uit ziet eet ik het nog op.


4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?

C. Ja, maar ik houd me daar niet altijd aan.


5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?

C. Na 3 dagen.


6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?

E. Ik ontdooi nooit vis

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?

B. Rommelig, bevat een paar producten die over de datum zijn.


8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?

C. Altijd.

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?

A. Ja.


10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?

A. Nee, geen idee.


Wat betreft negen: ik heb nog nooit spinazie opnieuw opgewarmd, meestal gooi ik sowieso het eten weg, maar als er genoeg over zou zijn, zou ik het gerust doen, dat mag tegenwoordig weer.
En wat betreft twee: ik heb maar ingevuld dat ik mijn groentes altijd was, maar in de praktijk ben ik erg van de blikjes en dan valt er niets te wassen.

AzN 18-12-2007 19:53

Ik ben:
Uitwonend

18 Jaar

Vrouw

1. Hoe vaak kookt U?
D. 6 of meer dagen per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
C. Nee.

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
A. Weggooien.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
A. Nee, dat weet ik zelf al.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
D. Na 4 dagen of meer.

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
Ben 'n vegetariër.

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
D. Schoon.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
Ben 'n vegetariër.

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
Ik gooi restjes altijd weg.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen.

Leeghoofd 18-12-2007 22:21

Ik ben: Uitwonend
21 Jaar
vrouw

1. Hoe vaak kookt U?
D. 6 of meer dagen per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
A. Ja.

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
A. Weggooien.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
A. Nee, dat weet ik zelf al.
D. Ja, en ik houd me ook aan de voorschriften.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
B. Om de dag.

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
Eet geen vis

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
D. Schoon.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
C. Altijd.

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
C. Nee.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen.

Femic 18-12-2007 22:53

Let de student bij het bereiden van voedsel op de voedselveiligheid?

Ik ben:
Uitwonend
20 Jaar
vrouw


1. Hoe vaak kookt U?
B. 2-3 keer per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
B. Soms. (Verse groenten en fruit waarvan ik de schil niet eerst afhaal altijd. Voorverpakte groenten vaak niet en mandarijnen o.i.d. natuurlijk ook niet.)

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
A. Weggooien.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
A. Nee, dat weet ik zelf al.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
D. Na 4 dagen of meer.

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
B. Op een bord buiten de koelkast.

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
D. Schoon.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
B. Ligt aan de situatie. (Alleen met kip eigenlijk.)

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
C. Nee.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen.

Bedankt voor uw medewerking aan deze enquête.

Anika 19-12-2007 10:45

Let de student bij het bereiden van voedsel op de voedselveiligheid?

Ik ben:

Uitwonend

21 Jaar

Vrouw


1. Hoe vaak kookt U?
D. 6 of meer dagen per week.


2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
A. Ja.
(tenzij het van die sla is in een zak waarop staat dat het al gewassen is)


3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
C. Als het er lekker uit ziet eet ik het nog op.


4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
A. Nee, dat weet ik zelf al.


5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
D. Na 4 dagen of meer.
Ik gebruik een vaatdoekje alleen om het aanrecht mee af te vegen en spoel het daarna goed schoon dus vandaar dat ik niet zo vaak een nieuwe pak.


6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
A. Op een bord in de koelkast. (afgedekt bord)


7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
D. Schoon.


8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
C. Altijd.


9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
C. Nee.


10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen.

Flijn 19-12-2007 11:53

Ik ben:

Uitwonend, 22 Jaar, vrouw


1. Hoe vaak kookt U?
D. 6 of meer dagen per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
C. Nee. (niet altijd, soms dus ;))

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
C. Als het er lekker uit ziet eet ik het nog op.


4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
A. Nee, dat weet ik zelf al.
(en ook: B. Staat dat op de verpakking?)


5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
nvt, we hebben geen vaatdoekje

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
A. Op een bord in de koelkast. (met de verpakking er nog om heen he)


7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
D. Schoon.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
A. Nee. (ik eet geen vlees en zelden vis)


9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
A. Ja.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
eerst A, nu C.

Gunkan 20-12-2007 08:35

Ik ben:

Uitwonend

28 jaar

Man

1. D.

2. C.

3. A.

4. C

5. A.

6. C.

7. D.

8. C

9. C.

10. C



Ik moet zeggen dat ik 10B erg mooi verzonnen vind :D

Rob 20-12-2007 10:53

Ik ben: Geweldig? Student? 21?
Uitwonend
3e jaars Informatica
Man


1. Hoe vaak kookt U?
B. 2-3 keer per week

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
B. Soms. Ik vergeet wel eens fruit te wassen en groenten heb ik altijd kant en klaar. :o

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
A.
Maar soms ook C, afhankelijk van het product.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
D. Ja, en ik houd me ook aan de voorschriften.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
D. Na 4 dagen of meer. Dat klinkt vies, maar ik maak er alleen het aanrecht mee schoon, dus 't valt wel mee.

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
A. Op een bord buiten de koelkast.

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
D. Schoon.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
B. Ligt aan de situatie. Ik eet echt geen kip waar de binnenkant rozig is. Ik let er bijvoorbeeld totaal niet op bij filet americain of rauwe gehakt. :bloos:

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
C. Nee.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen.

5803 20-12-2007 13:11

Uitwonend
18 Jaar
vrouw





1. Hoe vaak kookt U?
D. 6 of meer dagen per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?

C. Nee.

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
A. Weggooien.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
D. Ja, en ik houd me ook aan de voorschriften.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
C. Na 3 dagen.


6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
NVT, ben vegetariër

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?

B. Rommelig, bevat een paar producten die over de datum zijn.


8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
NVT.

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
C. Nee.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen.

Hawahaai 20-12-2007 13:24

Let de student bij het bereiden van voedsel op de voedselveiligheid?

Ik ben:

Uitwonend

23 Jaar
vrouw

1. Hoe vaak kookt U?
D. 6 of meer dagen per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
A. Ja.
Mits ik verse groente heb natuurlijk; uit een potje gaan ze rechtstreeks de pan in.

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
C. Als het er lekker uit ziet eet ik het nog op.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
A. Nee, dat weet ik zelf al.
D. Ja, en ik houd me ook aan de voorschriften.
Bij dingen die ik nooit eerder in huis heb gehad, kijk ik even, maar verder weet ik het wel uit mijn hoofd.

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
C. Na 3 dagen.
(bij normaal gebruik). Maar zodra ik merk dat het doekje vies is, neem ik een nieuwe, dus ook als dat na een dag al is.

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
A. Op een bord in de koelkast.
B. Op een bord buiten de koelkast.
In principe A, maar als me dat niet snel genoeg gaat, B.

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
A. Smerig, bevat veel producten die over de datum zijn.
B. Rommelig, bevat een paar producten die over de datum zijn.
C. Redelijk netjes, maar bevat wel etensresten.
D. Schoon.

Wat heeft smerig/rommelig met elkaar te maken? Niet alles staat keurig in het gelid in mijn koelkast, en ooit ligt er wel een drupje water van iets wat ik ontdooid heb. Als iets net over de datum is, en ik heb geconcludeerd dat het nog niet bedorven is, staat het ook gewoon in de koelkast tot ik het gebruik.


8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
C. Altijd.

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
A. Ja.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen.

zoemzoem 20-12-2007 18:11

Let de student bij het bereiden van voedsel op de voedselveiligheid?

Ik ben:
Uitwonend
21 Jaar
Vrouw

1. Hoe vaak kookt U?
D. 6 of meer dagen per week.

2. Wast U groentes/fruit altijd van tevoren?
A. Ja.

3. Wat doet U met een product waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken?
C. Als het er lekker uit ziet eet ik het nog op.

4. Kijkt U op de verpakking van producten of deze in de koelkast moeten worden bewaard of daar buiten?
D. Ja, en ik houd me ook aan de voorschriften

5. Hoe vaak verschoont U een vaatdoekje?
D. Na 4 dagen of meer.

6. Als U vis laat ontdooien, hoe doet U dit dan?
B. Op een bord buiten de koelkast.

7. Hoe ziet uw koelkast eruit?
D. Schoon.

8. Let U extra op hygiëne als het gaat om rauw vlees of rauwe vis?
C. Altijd.

9. Wanneer U spinazie heeft gemaakt en deze is afgekoeld, warmt U deze dan nog een keer op?
B. Soms.

10. Weet U wat kruisbesmetting inhoud?
C. Ja, een besmetting die komt doordat verschillende producten met elkaar in aanraking zijn gekomen.

Bedankt voor uw medewerking aan deze enquête.
Graag gedaan, maar vraag 9 met dat nitriet/nitraat is volgens achterhaald.


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 16:55.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.