![]() |
Wat vind je echt vies?
Ik bedoel ook echt vies, dus geen dingen die je niet zo lekker vind, maar wel eet. Het gaat om dingen die je weigert te eten tenzij je gedwongen wordt of er hongersnood heerst.
|
Champignons for sure. De manier waarop die dingen 'kraken' als je er op kauwt en de smaak... brrr (n)
|
Kraken champignons? Die zijn toch hartstikke zacht?
Ik walg van aardpeer. Echt varkensvoer. |
champignons zijn juist heerlijk (y)(y)(y)
ik hou totaaaal niet van mosselen, inktvis of een vleesproduct waar mee ''gekloot'is zoals een cordon blue waar kaas inzit |
Ik lust eigenlijk alles wel, maar wat ik echt pas zou eten als het hongersnood is (:p) is inktvis en ongekookte oesters, die je dus uit de schelp moet slurpen. :n
|
Van die coctailvruchtjes uit blik, niet perziken of ananassen uit blik, maar die mix waar ook papaya in schijnt te zitten enzo... In elk geval is het chemische smerige troep waar geen fruit meer in te herkennen is...
En ketchup en mayonaise, bah! |
- Olijven, daar word ik kotsmisselijk van.
- Geiten- en karnemelk, smaakt gewoon bedorven. - Salmiaklolly's en zoute drop, dat noem ik geen snoep meer. |
witlof! bah!
|
Stinky Tofu: een Chinees gerecht. Het is vaak op straat als snack te koop, maar heb het ook wel eens als onderdeel van een buffet gezien. Soms is het gewoon opgewarmd, maar het kan ook gefrituurd zijn.
Het 'speciale' eraan is dat ze het eerst in koolsap weken/marineren. Vervolgens heeft het ongeveer dezelfde geur als de stallen van een boerderij die al enkele maanden niet schoongemaakt zijn :|. De eerste (en enige) keer dat ik het kocht dacht ik dat het gewone tofu was, maar de geur is zo allesoverheersend dat, ondanks de neutrale smaak, je ter plekke misselijk wordt. |
Citaat:
Ontopic: Ohja, en doerian (http://nl.wikipedia.org/wiki/Doerian): Het meest afschuwelijke vrucht die ik ooit geproefd en geroken heb. 't Smaakt naar verrotte banaan en ruikt naar 't riool. |
Witlof en zuurkool! Echt té smerig gewoon
|
Citaat:
Ik vind blauwschimmelkaas echt verschrikkelijk. |
Ik weiger witlof, olijven, bepaalde soorten kaas (van die stinkkaas of schimmelkaas ed) en warme gerechten met kokos (http://oilfans.com/forum/images/smiley_icons/puke.gif) te eten. En vast nog wel meer, maar dat weet ik nu even niet. ;)
Vlees/vis/kip eet ik sowieso niet, dat scheelt al een hele hoop van wat ik mogelijk vies zou kunnen vinden. ;) |
ik ben wel eens van macaroni over mijn nek gegaan. vast allemaal psychisch, maar het helpt niet.
|
Citaat:
|
Spruiten, krijg je er bij mij nie in hoor :p
|
Citaat:
(Chinese naam is chou dofu als dat helpt) |
Olijven, spruitjes, biefstuk, vis, champignons, krenten en rozijnen, tartaar (vlees), tomaten. En orgaanvlees.
maar verder ben ik geen lastige eter hoor ;) |
Oude kaas. Báh.
En de meeste druipende kazen. |
vlees en vis
sommige soorten kaas gewone melk in pure vorm |
slakken
zoutige-naar-zee -smakende vis :P ( haring, makreel JAK ) orgaanvlees inktvis |
Alles dat uit de zee komt, gadver.
|
Er is één vis die ik echt niet door mijn keel krijg, dat is de kwi-kwi (spelling onder voorbehoud). Lever en ander orgaanvlees doe ik ook niet aan. Verder 'lus' ik het meeste verder wel.
|
Citaat:
Ik ben ooit eens heel misselijk van zuurkool geworden, toen was ik een jaar of 4, misschien 5 en had ik echt m'n hele bed onder de zurekoolkots zitten :s Sindsdien wil ik dat spul echt niet meer eten, hoewel ik nu wel weet dat mijn ouders zuurkool gewoon raar bereiden... Verder ben ik ook niet zo van vreemde kazen, als ik ze echt ruik, weiger ik. |
Citaat:
Als ik naar de eerste foto op Wikipedia kijk, herken ik gebakken tofu. Dat maakt m'n moeder wel 'ns klaar, maar dat ruikt dan nergens naar hoor. Daarom vind ik 't ook zo gek dat 't "stinky tofu" heet, want "chou" is vrij vertaald inderdaad "stank". Dat spul op de tweede foto ziet er niet eens uit als tofu :confused:, 't doet me denken aan brokken paté. Hoe dan ook, ik ga m'n pa vanavond vragen wat 't is, ben er nu wel heel benieuwd naar geworden :D. |
Alles waar zo'n vies spekrandje aan zit, witlof, spruitjes, lever.
Hmm vast nog wel meer.. Ohjaa! Inktvis, en van die vieze stinkkazen, en of course champignons Bah! |
Ik vind niks echt vies.
|
spruitjes!
duizendjarige eieren! (van die thee-eieren zijn wel heel lekker) van die witte driltofu uit China! (gebakken tofu is wel heel lekker) speklapjes! een bepaalde olie waar ze in China in bakken, die naar varkensstal ruikt! verder kan ik zo gauw niks (in Nederland) bedenken. Ik eet uit principe niets dat ooit geademd heeft, maar dat heeft niets met "niet lusten" te maken en telt dus niet. :P |
Citaat:
Het 'probleem' is ook dat het er vaak redelijk normaal uitziet (zoals op de bovenste foto), daardoor kocht ik het ook. Denk dat de onderste foto een soort silk (zachte) tofu is. Heb het in ieder geval in 2 vormen gezien: gebakken/gefrituurd zoals op de bovenste foto, en in een zachte, pudding-achtige-substantie. |
Asperges, crémesoepen, courgette, meeste soorten vis en vlees, aubergine, champignons, uiensoep en tofu.. En vast nog wel meer :P
|
Het enige wat ik echt niet binnen te houden vind is stampot, boerenkool en hutspot. Daar ga ik echt van over mn nek. Verder lust ik eigenlijk alles wel.
Ow en thee en koffie met melk erin... *gruwelt* |
Citaat:
|
Olijven, witlof en koolraap.
|
alles met schimmel op brie na, inktvis want het lijkt op rubber, alles wat op snot lijkt (okersoep, oesters, dat soort shit) mosselen, karnemelk, ingewanden en rare dingen als tongen enzo, tonijn die niet uit blik komt (ja ik ben raar) blikfruit, after eight, niet helemaal hard gebakken ei, pudding, en alles wat bitter is, en er zijn vast nog 1000 dingen die ik vergeet ;)
|
Olijven
Spruitjes Postelein |
- Bleekselderij
- Rauwe haring - Satésaus - Rood vlees - Sojasaus - Van die snoepjes die op krijtjes lijken.. - Warme tomaat - Taugé - Fanta Light - Roze koeken - Karnemelk - 5 kruiden poeder - Bruine bonen |
- Spruitjes
- Karnemelk - Mierikswortelsaus - Hamkaas-chips - Bier |
Oh ja, een eitje (gekookt of gebakken, maakt niet uit) waarvan de dooier niet volledig opgedroogd is (dus dat er nog iets of wat lopends in zit), dat eet ik ECHT NIET op!
|
Citaat:
Oh, en ik krijg echt kokhalsneigingen van bruine bonen, die eet ik echt niet. |
Witlof, haring ED, taai vlees
|
Boerenkool, ik ga al bijna over mn nek als ik het alleen al ruik. En zuurkool krijg ik ook echt niet naar binnen gatver
|
Citaat:
zelfs als er in het middenste midden 3 mm zachte zooi zit, priegel ik het er nog uit :bloos: En gebakken eieren sowiezo altijd geklutst... |
Zeedieren (kroepoek uitgezonderd), gekookte eieren en satésaus.
Marsepein en slagroom lust ik ook niet puur, maar in hele kleine laagjes ergens op durf ik het aan. |
Kaas.
|
Ik bedacht me vandaag nog iets; boter op brood met iets hartigs, gátverdamme, wat vind ik dat smerig. Ik moet er wel bij zeggen dat ik het wel kan hebben als je gewoon boter op je brood doet, of onder de hagelslag/vlokken/speculaas oid, maar boter met kaas of ham... :s (n)
(ik had nl. vandaag een schnabbeltje :p waarbij de catering verzorgd werd en toen kwamen ze dus aanzetten met broodjes met boter erop. Ik heb er echt niets van gegeten, ik krijg dat gewoon niet weg. Dan maar honger lijden... :o) Overigens vind ik gember ook niet echt prettig. |
Yogidrink, of hoe het tegenwoordig ook heet en alles wat erop lijkt
Het is geen eten maar wel drinken. En ook heel erg vies! |
Spruitjes zijn lekker, iedereen vergeet er suiker overheen te doen!
ik vind eigenlijk alles best wel lekker! |
Citaat:
|
Boerenkool, zuurkool, paprika, tomaat, champignons, andijvie stamppot, augurken, slagroom taart, slagroom soesjes..
|
Citaat:
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.