![]() |
Verse sinasappelsap bewaren
Ik pers de laatste tijd wel eens zelf sinasappels uit en soms blijft er net een glas over wat ik wil bewaren voor later op de avond. Volgens internet kun je het allemaal wel een paar uur of zelfs wel dagen bewaren. (welliswaar met verval van vitamine C)
Alleen toen ik dat pas deed werd het sap heel erg bitter en vies. Is dit toeval geweest? Of kan het eigenlijk toch niet. Zat te denken of het misschien zou helpen als ik er wat citroensap bij zou doen ofzo? Misschien hebben jullie het verlossende antwoord. |
je kan vers geperst sap prima bewaren, het blijft ook goed...
alleen de smaak word inderdaad zuurder omdat het vers is en geen zoetstoffen en dergelijke worden toegevoegd. Het beste kan je gewoon op de dag zelf voor die dag persen... dan blijft het het lekkerste |
Dat van die smaak weet ik niet precies. Wel weet ik dat je versgeperst sap het beste afgedekt kunt bewaren, door bijvoorbeeld plastic folie over het glas heen te spannen.
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:07. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.