![]() |
Mosterdsaus
Hoe maak ik dat?
Belangrijker: Hoe maak ik dat lekker? (met grove mosterd enzo) Als dit al ergens bestond spijt het me ontzettend verschrikkelijk vreselijk maar ik kon het niet vinden. |
Wat bedoel je precies met mosterdsaus? Voor over het vlees bij de warme maaltijd? Of als dip? Of als dressing?
http://www.ah.nl/recepten/zoek?rq=mo...lp_fromIndex=0 Hier heb je allerlei recepten, maar ik heb geen idee verder dus misschien heeft iemand anders nog wel een idee :). |
Ik heb ook nog wel een ideetje ja ;)
Roux-papje maken (boter en bloem in gelijke verhoudingen in de pan, roeren tot een papje) 250 ml water toevoegen, gladroeren klein bouillonblokje toevoegen aan de kook brengen mosterd toevoegen (naar smaak) op smaak brengen met zout en peper Als de saus te dun is kun je nog wat roux toevoegen. Wel voorzichtig, want hierdoor gaat het inbinden en soms gaat dat nogal snel ;) En als 'ie te dik is voeg je gewoon nog wat water toe. |
Top dank je!
Sorry dat ik niet erg specifiek was, Calyx. AlopiA ging er terecht vanuit dat het voor een wame maaltijd is :) |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 03:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.