![]() |
Grillpan rookt
Ik heb nu al een tijdje een grillpan maar regelmatig gebeurt het dat als ik er iets in klaar maak (vlees, champignons, paprikarepen, röstirondjes oid) dat het op een gegeven moment heel erg gaat roken, zo erg dat de rookmelder al eens is afgegaan. Het eten is dan niet zwart of verbrand en ook zit er genoeg boter of olie in de pan. Wat doe ik fout?
|
Het idee van een grillpan is juist dat je er geen olie of boter in doet :P
Als je toch olie of boter gebruikt kun je beter de producten zelf insmeren en niet in de pan zelf doen.. |
Idd, juist geen boter/olie in de pan doen.
|
Okee, zal dat eens proberen dan :) Iemand verder nog goede tips hoe je die pan echt goed schoon kan krijgen? Hij is van gietijzer.
|
Een goede ontvetter gebruiken, desnoods even laten weken. Sowieso geen schuurpons o.i.d. gebruiken i.v.m. de anti-aanbak laag.
|
Gewoon met Dreft, en dan een dagje laten weken idd.
Grillen met olie/boter is trouwens gewoon bakken ;) |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:10. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.