![]() |
Brood in de diepvries
Ik bewaar mijn brood altijd in de diepvries. Ik vries het direct in porties in nadat ik het bij de bakker heb gehaald en dat bevalt me prima. Het smaakt iets minder lekker dan vers, maar beter dan brood wat een paar dagen heeft gelegen.
Nu mijn vraag: kun je ook rozijnen/krentenbollen invriezen, of is dat geen goed idee met de rozijnen/krenten? |
Vaak genoeg gedaan, kan prima :Y het ontdooit wel langzamer dan gewone boterhammen.
|
Kan prima, doe ik ook regelmatig. Eierkoeken gaat trouwens ook goed.
|
ik vries ook altijd me brood in, en ik vind het gekgenoeg NOG lekkerder dan vers brood als ik het dan op eet..
ik hou wel van een beetje ''gekoelde'' boterham Krentenbollen zijn ook gewoon heerlijk uit de diepvries :D alleen als ik afentoe een tosti wil maken en ik haal mn brood telaat uit de vriezer (ja ik pak elke ochtend en voor de lunch gewoon uit de zak uit de vriezer steeds) dan duurt het een uur voordat mn tosti klaar is mja :D |
Je kan ook prima tosti's maken met bevroren brood. Gewoon ham en kaas en eventueel boter op doen (smeert wel iets lastiger) en dan in het tosti-ijzer. Wel goed opletten want ze worden sneller bruin dan van ontdooide boterhammen.
En anders gewoon je brood ff paar seconde in de magnetron of je bord op de verwarming zetten, dan is het zo ontdooid. |
Ik heb ze er in gedaan, bedankt!
Brood snel ontdooien doe ik altijd zo: sneetjes brood plat op het aanrecht leggen met een houten snijplank erop. Dan warmen ze snel op, maar drogen niet in. |
maar als je brood in de magnetron doet, wordt het toch altijd zo zacht enzo?
|
Ik haal mn brood altijd 1min voordat ik ga het smeren uit de vriezer... dan beleg ik het
en 10min later eet ik het lekker gekoeld brood en koel beleg extra lekker :) |
Het ging inderdaad prima!
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 14:18. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.