![]() |
cake bekleden
Ik ga voor mijn oma haar verjaardag een cake bakken. Deze cake bestaat uit een kleine in een grotere cake die ik ga stapelen. Ik ga tussen beide cakes een laagje jam doen en ik bak er chocolade stukjes door heen. Ik wou deze cake graag bedekken met iets maar niet met fondant of marsepein omdat ze dat niet lust. Ik dacht aan banketbakkersroom maar ik weet niet of dat stevig genoeg is. Persoonlijk vind ik botercreme niet zo lekker. Heeft er iemand ideeën? Het is trouwens ook nog de bedoeling dat er fruit op komt. :)
|
Goed stijf geklopte slagroom? Als het niet te warm is, moet dat wel kunnen, genoeg taart en vlaai met slagroom en fruit waarbij het wel goed blijft zitten.
Anders een chocoladelaag, gewoon chocolade smelten en eroverheen gieten. Suikerglazuur. |
Overigens is banketbakkersroom vulling, die gele pudding in tompoezen enzo, dat gaat inderdaad niet werken ^^
|
Je kunt ook witte chocolade mengen met verschillende kleurstoffen, en daar een dunne laag van om de taart gieten.
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:47. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.