![]() |
Hoe eet jij je biefstuk?
yo
|
Met mes en vork.
|
Medium, met mes & vork.
|
Bleu chaud
|
Citaat:
|
Aangezien rare al varieert tussen done en blue koos ik die maar.
|
Citaat:
|
Wat leuk dat ik ook tussen de categorieën sta.
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Nu heb ik zin een bleu chaud paardensteak met peperroomsaus
|
Kutjebef, ik ben vergeten om de meerkat aan te vinken
|
Well done :bloos: ik houd niet van vlees dat nog rood is van binnen.
|
De “cut” die je neemt, en de bereidingswijze daarvan los van pure garing, is minstens zo belangrijk. Een kogelbiefstuk in nauwelijks olie of boter gebakken is minder lekker dan eentje die je permanent overgiet met roomboter.
Maar goed als dit de keuzes zijn doe dan maar medium rare. :herp: |
Jahaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
Bij mij roepen ze altijd dat hij amper de pan geraakt heeft :bloos: En overal bloed? Een en ander heeft absoluut te maken met de kwaliteit van het vlees. Die gene die geregeld was als eerste na mijn laatste zwangerschap was zo goed dat hij bijna smolt in de mond. :lief:
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:33. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.