Scholieren.com forum

Scholieren.com forum (https://forum.scholieren.com/index.php)
-   Onzin (https://forum.scholieren.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Hoe eet jij je biefstuk? (https://forum.scholieren.com/showthread.php?t=1956175)

VeraIustitia 25-11-2019 19:52

Hoe eet jij je biefstuk?
 
yo

Axel11 25-11-2019 19:53

Met mes en vork.

bloodyb 25-11-2019 19:53

Medium, met mes & vork.

Macrador 25-11-2019 19:55

Bleu chaud

VeraIustitia 25-11-2019 19:56

Citaat:

Macrador schreef: (Bericht 34702303)
Bleu chaud

Niet te moeilijk fftjes

deadlock 25-11-2019 19:57

Aangezien rare al varieert tussen done en blue koos ik die maar.

Macrador 25-11-2019 19:57

Citaat:

VeraIustitia schreef: (Bericht 34702306)
Niet te moeilijk fftjes

Ik weet oprecht niet zo goed wat het in het Engels is. Rare?

Haller 25-11-2019 19:58

Wat leuk dat ik ook tussen de categorieën sta.

Haller 25-11-2019 19:58

Citaat:

Macrador schreef: (Bericht 34702315)
Ik weet oprecht niet zo goed wat het in het Engels is. Rare?

Blue warm

Axel11 25-11-2019 19:58

Citaat:

Haller schreef: (Bericht 34702318)
Wat leuk dat ik ook tussen de categorieën sta.

Jij bent zelf een lekker biefstukje.

Haller 25-11-2019 19:59

Citaat:

Axel11 schreef: (Bericht 34702327)
Jij bent zelf een lekker biefstukje.

Weet ik!

VeraIustitia 25-11-2019 19:59

Citaat:

Macrador schreef: (Bericht 34702315)
Ik weet oprecht niet zo goed wat het in het Engels is. Rare?

Ik ook niet, ik houd wel van een beetje lekker bloed overal

Macrador 25-11-2019 20:00

Nu heb ik zin een bleu chaud paardensteak met peperroomsaus

Haller 25-11-2019 20:01

Kutjebef, ik ben vergeten om de meerkat aan te vinken

Daantje_0705 25-11-2019 20:45

Well done :bloos: ik houd niet van vlees dat nog rood is van binnen.

Jan Marijnissen 25-11-2019 20:56

De “cut” die je neemt, en de bereidingswijze daarvan los van pure garing, is minstens zo belangrijk. Een kogelbiefstuk in nauwelijks olie of boter gebakken is minder lekker dan eentje die je permanent overgiet met roomboter.

Maar goed als dit de keuzes zijn doe dan maar medium rare. :herp:

VeraIustitia 25-11-2019 21:01

Jahaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ieke 26-11-2019 03:33

Bij mij roepen ze altijd dat hij amper de pan geraakt heeft :bloos: En overal bloed? Een en ander heeft absoluut te maken met de kwaliteit van het vlees. Die gene die geregeld was als eerste na mijn laatste zwangerschap was zo goed dat hij bijna smolt in de mond. :lief:


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 23:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.