![]() |
Hoe bak jij je lekkerste eitje? :P
eerst een klontje boter :P dan heel veel ui erin. na 2 minuutjes de paprika(ook heel erg veel) daarna ei erop :P. een plakje kaas erop. en een koud plakje ham op mn broodje.
:P |
t zelfde -ui en paprika :o
|
beetje boter, 2 of 3 eieren, dooier kapot maken, kaas & spek of ham er bovenop, beetje peper en zout
|
:o
|
ik ga een ei bakken denk ik
|
Een ei in de pan mikken en dan bakken, geen overbodige frutsels toevoegen. Het ei moet trouwens ook niet bruin worden.
|
boter laten smelten dan verse ham in de pan, ei erover (met kapote dooier) en als dan het geheel op mijn bord ligt doe ik er nog een plak kaas over heen.
|
2 of 3 eieren in 'n kom, klutsen, zoete chili saus erbij, nog ff doorroeren.
dan klontje boter in de pan, stukjes spek erin, ei in de pan mikken, wat uitjes, paprika, en geraspte kaas erover. en dat op 'n getoaste boterham :) |
Gewoon 'n spiegelei zonder ook maar *iets* bruins op 't ei. Bruine randjes op een gebakken spiegelei hoort gewoon niet. Punt. Anyway, je kwakt 2 sneetjes witbrood op je bord, wat ham & kaas d'r op en kruiden naar keuze (ik hou 't meestal op cayennepeper, zwarte peper & zout).
|
Ik maak meestal een uitsmijter:
dubbel spiegelei bakken (in de olijfolie), bovenop op twee met sneeën bruin brood met kaas, paar schijfjes tomaat erop en peterselie. Bak zwarte koffie erbij, heerlijk :) |
Ik bak mijn lekkerste eitje op de volgend manier:
een pan met water vullen, daar eieren met schaal en al (luchtgaatje!) in doen, een beetje zout en dat op het vuur. Na het koken nog een paar minuten door laten pruttelen. :p |
Ik kluts drie eieren, gooi er flink wat zout en grove peper bij, werp 't zooitje in een pan met olijfolie, gooi er vervolgens bacon, oude kaas en ui bij, en verspreid 'm vervolgens over vier witte boterhammen.
|
een ommelet of gewoon een lekker gebakken eitje met spek... of een gekookt eitje natuurlijk!
|
Eerst boter laten smelten natuurlijk, en dan ei erin dooier kapot kaas erover wachten en opeten.
|
eitje in een bakje, kaas erdoor (geraspte), zout en peper erdoor, kruidjes erdoor, ham erdoor, even klutsen met een vork en dan in een warme pan met olijfolie en bakken tot al het ei gestold is.
|
olijfolie en twee spiegeleieren erop. Dan de deksel erop doen, dan worden ze extra lekker. Op wit brood met ketchup.
Of paddestoelen en uitjes bakken, als ze lichtbruin zijn wat paprika erbij en dan twee eitjes, lekker roerbakken op een volkoren boterham met ketchup. |
Ik kook em :p
|
Ik hou niet van ei :)
|
Citaat:
|
Vroeger toen ik nog ei at..(sinds enkele jaren toch maar niet meer...) at ik ei met tomaat en ui..hmmmm :)
|
2 eieren in een kommetje doen. scheut koffiemelk erdoor, ff goed klutsen en bakken met een beetje zout en veeeel peper. Tussen twee bruine boterhammen doen en nog een plakje kaas of ham erbij.
|
Iets heel raars maar wel lekker.
Je neemt twee hele boterhammen en je scheurd het binnenste er uit. De randen doe je in een koeke pan en bak de randen ietjes bruin. Daarna de ei als de onderkant bruin is omdraaien en dan op eten. Dat is als of een engeltje over je tong pist. |
Ja, maar als je dan gewoon een ei bakt zonder andere dingen erbij, wil je dan een ei met een hele dooier of een kapotte dooier?? ;) :p
|
Eerst de ham bakken, ei over de ham heen. (zorg dat de dooier niet kapot gaat)
|
Citaat:
|
Als er maar ketchup op zit..
|
Boter in de pan.
3 plakken bacon erin, bakken, omdraaien, 2 eieren erop, dooier kapot, na een tijdje kaas erop, en dan een btje gaan husselen (niet zulke kleine stukjes als roerei). Daarna op 2 boterhammen en die op elkaar :) |
die bak ik nooit :o alleen met gourmetten, boter in t pannetje en t eitje kapot tikken..
|
soms met tomaat, soms met spek of zonder iets erbij. En met een hele dooier natuurlijk.
|
Champigons + spekjes bakken, eieren erovergeen... na een poosje tomaat erop, daar overheen kaas en oregano.
Echt lekker! ;) |
eitje loskloppen met wat melk, beetje zout erdoor en bakken, of een eitje (kapotte dooier) met spek, jum!!! (P.S. wel aan twee kanten gebakken natuurlijk, m'n vader bakt zijn ei altijd maar aan één kant, heel erg vies...)
|
trés simpel: beetje boter, 3 plakjes ontbijtspek of bacon, ei (of 2 hangt van de hoeveelheid honger af) erop, dubbelgeklapt of aan 2 kanten bakken.... mjam :) > hierom ben ik geen vegetariër meer, miste ei met spek teveel :D :o
|
Benodigdheden: 2 eieren + scheutje melk + zout, peper, paprika en pizza kruiden +GEDROOGDE SOEPGROENTE + wok +olijf ollie + 2 sneetjes wit brood.
Eerst scheutje olie in de wok, vuur aan, en dan heeeeel snel de de rest van de ingredienten bij elkaar goeien in een kommetje en ze goed mixen, vervolgens het mengsel roerbakken op een laag vuurtje anders wordt de groente niet gaar, vervolgens lekker opeten. |
*lust geen gebakken eieren* :o
|
beetje olie in de pan
spek erin 3 x draainen 3 eieren erin beetje wit laten worden kaas erover alluminium over de pan ff laten baken en lekker joh |
beetje boter in de pan, verwarmen tot het net bruin is.
ei erin, zorgen dat de dooier heel blijft. als hij bijna gaar is paar plakken kaas erop |
ik hou niet van gebakken eieren :D
gekookt wel :o |
Citaat:
|
3 eitjes breken in een kom, vervolgens peper en zout toevoegen... Daarna in het kruidenkastje duiken en op goed geluk goddeloos grote hoeveelheden van de meest uiteenlopende kruiden erbij gooien... Flinke scheut tabasco, en dan in de pan... Roerei vind ik het lekkerst...
|
uhmm, twee eieren erin, en dan dedooier heel.
en dan heeeel veel kerry en beetje zout erop. dan kaas erop, en dan wachte (speciale bak-manier=geheim) en dan opeten met een broodje ernaast :) jeah |
hmm ik bak eigenlijk zelden eieren
moeder van een vriendin maakte altijd roerei en dan deed je zio'n hele berg roerei op een dikke bruine boterham, yumyum :D |
In een pan.
|
eerst een witte boterham besmeren met heel veel boter, die even in de broodrooster doen. ondertussen ei kloppen met een beetje melk, zout, peper, paprikapoeder en kerrypoeder. dan boterham in de pan en het ei er heel voorzichtig overheen doen en laten bakken. later VOORZICHTIG omdraaien. naar keuze tussen het ei en de boterham ham, kaas, ui, paprika of id leggen.
Tis heel omslachtig maar het ei gaat zo zo lekker ín het brood zitten...jummie :D |
2 boterhammen, daar een heel dun laagje Calvé fritesaus op, dan 2 eieren klutsen in een mok, niet teveel boter in de pan, bakken, en op de boterhammen, en eten maar :)
|
Eitje of 2 kloppen in een beker met een lepel 'ketjap manis' aka: sojasaus :D totdat het 'één' kleur word. dan in de pan en hupppaaaaah een zoet eitje(whatever, ik weet niet of het al bestond maarjah ik heb dat recept zelf uitgevonden toen er een x niks in huis was), maar geen kaas ofzow erop was dan word t nastyyyy :p
|
Niet
ik lus geen ei:D xdelal |
gewoon een spiegelei of een omelet en dan vanalles erin gooien.
of niet bakken en dan iets anders mee doen (wat super lekker is), maar daar vroeg je niet om. :) |
Citaat:
|
sommigen van jullie hebben me wel geinspireerd moet ik zeggen, hoewel ik niet eens zo vaak een ei bak. (liever een hardgekookte) :D
|
een ei in een bakje breken, zout, kerrie en peper erbij, beetje roeren dan een broodje erin stoppen. Wachten tot dat broodje alles heeft opgenomen en die in een pan met klontje boter gooien.
Wachten tot het broodje mooi bruin is en op een bord leggen. Soms doe ik er ook poedersuiker overheen, maar ja, das mijn zieke geest :p |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:07. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.