![]() |
Centrifugatie als scheidingstechniek
Dan nog een vraag:
Er zijn grofweg 3 soorten centrifuges: de gewone tafelcentrifuge (max. 5000 g), de gekoelde grote centrifuge (max. 50.000 g) en de ultracentrifuge (max. 500.000 g). Welke centrifuge gebruik je om gedenatureerde eiwitten en welke centrifuge om opgeloste eiwitten naar de bodem van de buis te centrifugeren? Ik dacht dat je voor de opgeloste eiwitten de gewone tafelcentrifuge wel kon gebruiken en voor de gedenatureerde de ultracentrifuge. Wat denken jullie? |
Vorig jaar heb ik voor gedenatureerde eiwitten een ultracentrifuge gebruikt, dus..
|
Citaat:
|
hij bevestigd dat je voor gedenatureerde eiwitten een ultracentrifuge kan gebruiken ofzo..
|
En ik heb dit semester voor beide dingen een grote centrifuge gebruikt . Geen ultacentrifuge, is ook niet echt nodig denk ik.
|
En waarom zou ik dan een grote of ultra-centrifuge moeten gebruiken?
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 04:49. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.