![]() |
tosti met suiker
iemand ooit geprobeerd? een tosti maken maar dan ipv kaas en/of ham suiker erop doen :P lekker man
|
Hoe doe je dat dan? Suiker op een boterham, andere boterham er op en dan in het tosti-ijzer? En smelt de suiker dan?
|
Oei apart, ik wil meer details.... (wat Boogie zegt)
|
ik doe het altijd in een pan (bij gebrek aan tosti-ijzer...en tis nog lekkerder ook) gewoon boter op de een kant van de boterham..wel een witte anders is het namelijk heeeeel erg ranzig...dan suiker erop...andere boterham erop...en in de pan leggen tot ze lekker goudbruin zijn...en niet te veel boter anders worden ze niet knapperig....heerlijk
|
Weet je hoe sleeeecht
|
Het is dus een soort wannabe-wentelteefje? :p
|
Citaat:
|
Citaat:
|
gewon net als een boterham met suiker....maar dan als tosti...en wat dan nog..tis superlekker :P
|
Smelt de suiker dan ook ofzo?
|
ja een btje...das juist lekker
|
Ga ik een keer proberen :)
|
Ik maak tegenwoordig altijd een tosti met kaas en appel (in schijfjes natuurlijk) Ook erg lekker!
|
Citaat:
|
Wij deden dat vroeger altijd in de oven. Mn moeder maakte voor zichzelf dan altijd een boterham met kaas en dan onder de grill en voor ons deed ze dat dan met suiker. Was altijd wel heel lekker. Die suiker smelt dan ook een gaat een beetje karameliseren.
|
Een tosti met kaas en stroop is ook lekker
|
Tosti met hagelslag is ook lekker!
|
Lijkt me niet echt lekker allemaal... :o
|
Citaat:
|
ram slegt voor je tanden maar as je het met mate eet kan het geen kwaad lijkt me.
|
kan je beter gewoon stroop erop doen en in de magnetron flikkeren, heb je hetzelfde effect :p
|
dan issie niet lekker knapperig ;)
|
Citaat:
:p |
Nee :o dat ga ik ook een keer uitproberen :D
|
lekker :)
|
Heb ik een tijdje terug nog gedaan. Maar dan een tosti met appel en kaneel en dan suiker op de bovenkant.:o
Was er lekker, alleen de appels hadden wat zachter moeten zijn. |
Suiker????? :eek:
Lijkt me vreeeeeeeeeslijk!! *krijgt kotsneigingen..* |
Citaat:
*ik wilde het ook zeggen maar jij was me voor ;) :D* |
Gatver wat smerig.
|
Wat ik wel ken (echt iets voor zondagochtend) een geroosterde (dus uit het broodrooster) boterham met suiker.
Een tosti met kipfillet ipv ham is ook lekker. (y) |
shit ik had alleen de titel gelezen en dacht dat je de suiker op de kaas meost doen...
afrader; het is niet lekker (ben het NU aan het eten :p) |
|
Citaat:
|
nee, wel ooit geroosterde boterham met suiker maar nog nooit ene tosti met suiker gehad
|
Klinkt wel lekker ja... klinkt ook alsof de keuken heel erg gaat stinken als er iets misgaat... ik durf met suiker nooit in de buurt van hete dingen te komen :).
|
Is dat zoiets als een boterham met boter en suiker in de 'grill' (combi machnetron)
|
Ham/kaas of alleen kaas. Meer combinaties maak ik nooit.
|
carameliseert de suiker dan?
|
Suiker in mijn broodrooster. :D
Moet ik eerst een tosti apparaat kopen.. Meestal ben ik te lui om alles uit te halen en gooi ik zo'n kant en klare tostie van de Sligro in mijn magnatron |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:39. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.