![]() |
biologisch vlees is veel lekkerder dan gewoon vlees!
Mee eens??? is een wereld van verschil! En nee... het is niet psychisch.
|
Ligt eraan wat voor vlees en op wat voor manier je het eet. Als ik een plak boterhamworst eet dan proef ik niet of dat biologisch is of niet ;)
|
Ik heb eigenlijk nog nooit verschil geproefd.
|
maar ook veel duurder en dat houd de meeste mensen tegen.
en hoe kan je eigenlijk controleren dat het echt "biologisch" is? |
Citaat:
Het ligt er natuurlijk wel aan met wat voor vlees je het vergelijkt, als je het goedkoop supermarkt vlees vergelijkt dan is het wel lekkerder... Mss toch een beetje psychisch :p |
Citaat:
|
Citaat:
wel eens willen weten wat het verschil precies inhoud. (dus niet "het is gewoon lekkerder") Verder koop ik eigenlijk nooit vlees met een eco-keurmerk, omdat me dat vaak te duur is |
Citaat:
|
lijkt me eerder psyschisch,maargoed biologisch is natuurlijk wel ietsjes beter als bio industrie vlees, maar ik hoef het allebei niet...
|
Het is wel altijd goed vlees, en vers, enzo. Biologische ham is bijvoorbeeld echt 100 x lekkerder dan die pakjes samengeperst roze spul die bij de Aldi liggen, maar dat ligt niet zozeer aan de biologischheid maar meer aan het feit dat het dus vers is en 'echt'. Het is niet lekkerder dan ham van de slager, bijvoorbeeld. Vind ik.
Nouja, verder is het misschien iets minder vet omdat het dier wat meer kans had om te bewegen; als je van mager vlees houdt dan is dat natuurlijk ook lekkerder. |
Het is een beetje droog. Negatief dus.
|
Citaat:
|
Lijkt me niet dat daar echt een verschil in zit.
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Biologisch vlees is malser en heeft meer smaak. Dit omdat het dier heel de dag vrij kan bewegen en natuurlijk producten eet.
Maar of het lekkerder is dat hoeft niet, dat ligt helemaal aan de bereiding van het vlees. |
Mijn motto: geen vlees is lekkerder :cool: :)
|
Ik proef het verschil niet. :o
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
Dieren die gehouden worden voor biologisch vlees hebben meer tijd om te groeien, en krijgen voldoende ruimte. Voornamelijk door die tijd lopen er kleine vetadertjes door het vlees heen. Het vet geeft juist veel van de smaak van het vlees. En dieren die op biologische wijze gehouden worden, worden niet voordat ze geslacht worden in elkaar gemept omdat ze niet hard genoeg lopen. |
De biologische shoarma van de Appie is véél lekkerder dan de gewone!!
|
Citaat:
|
wij hebben eigenlijk altijd biologisch vlees
m'n moeder vind dat ook veel lekkerder.. ik proef geen verschil geloof ik :o |
ik zou je zo geloven, denk indd da zo is
maar nog nooit gehad eig, en gwoon vlees is ook al weer 4jr geleden |
Citaat:
|
Ik zou zeggen, doe een experiment...
Eet 10 dagen achter elkaar vlees en laat je moeder random afwisselen en achteraf moet je schrijven welke van de twee je gegeten denkt te hebben ;p Lijkt me ZEER nuttig... En het is 100% zeker weten wel psychisch |
Citaat:
|
Citaat:
|
Je proeft vaak wel verschil hoor, tenminste: ik vind biologisch vlees veel 'echter' smaken. Minder eenheidsworst, etcetera :)
|
me ouders kopen sinds kort biovlees {eigenlijk bio-alles)
en ik ben al tijdje vergetarisch dus ik eet t niet, maar me fam vindt het sappiger malser etc. |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:57. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.