![]() |
klinkt vies maar is best smakelijk
Kippenragout met ananas...
Het klinkt echt heel goor, dat dacht ik namelijk ook toen ik het voor het eerst hoorde, maar het is heel lekker... Je snijdt een ananas over de lengte in vieren. vervolgens leg jem gewoon neer en dan maak je em breder (dus vruchtvlees los snijden dan partjes van maken en die leuk in de schil leggen... Vervolgens maak je de ragout of warm je hem op... en dit giet je er dan overheen. Leuk is als die uhm bladeren (?) van de ananas, naja die dingen boven op een ananas er nog aan zitten... |
Ik vind het nog niet eens zo gek klinken. Ananas smaakt sowieso bij heel veel hartige dingen, denk maar aan kaas, marcaroni met tomatensous, chili con carne...
Ik heb het zelf nog nooit op, maar het lijkt me best lekker. |
kip en ananas smaakt lekker (denk aan kipkerrie, alleen is dit dus zonder kerrie.) dus waarom geen kippenragout met ananas?
|
Speculoos met smeerkaas, da's pas vies.
(Mijn nonkel is er dol op, maar ik wil het zelfs niet proeven, kandidaten? :p ) |
Ik houd niet van ananas dus ik vind het denk ik niet lekker, maar ik kan het me wel voorstellen als mensen dit lekker vinden.
|
ik eet altijd
een banaan met jus en pure tomaten ketjup erover heen en dan gemarineerd in de frituurpan en wat ook heel lekker is = aardappels met aarbeijen jam en nootjes erdoor heen en dan als sausje mayonaise en pindakaas en chocola door elkaar egt een aanrader |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:37. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.