![]() |
niet spacecake, maar......
iemand nog leuke gerechten met een (groot) snufje wiet erin, naast spacecake. Liefst gerecht waarbij niet de hele keuken en rest van het huis naar wiet ruikt en makkelijk te maken is...
wietthee.. leuk?? |
mja.. ga kijken bij die Koopmans shit. er kan echt van alles
Chocolate Chip Cookies bijv. gewoon zo'n pak met mix spul en dergelijke en dan gewoon wietboter. mja. trιs simpel. :) |
ja.. hmm.. k zoek eigenlijk vooral dingen die je niet hoeft te bakken... en dus ff snel kunt maken als er niemand thuis is...
|
omelet met paddo's erin of hasj kan misschien ook
|
soace-choco is wel lekker, beetje melk verwarmen in een pannetje, wat hasj toevoegen. in een glas + nesqike en genieten (y)
|
in een vloeitje met wat shag (y)
|
Citaat:
toch ? :confused: |
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Gewoon wat thee, wat melk, wiet in een thee-ei, tijdje laten trekken, en heerlijk lam een paar kopjes thee achterover gieten...
|
Citaat:
|
Spacepannenkoek (Y)
|
wow, hasjbrownies...:) van die magnetron zooi kopen, hasjes of wietjes erbij en in de *ping*... of pannekoeken... das helemaal geweldig
|
gewoon over je pannekoek strooien ofzo
|
Spacepasta (pizza, spaghetti etc...)
|
space-*vulhierjelievelingsetenin*
|
Croissantjes.
|
Citaat:
|
chocola smelten, hasj erdoorheen gooien (wel flink verkruimeld natuurlijk) en daarna in de koelkast weer laten harden...
lekker, makkelijk en werkt prima |
voor de liehiefhebber:
Yummy Marihuana Recipes courtesy of the Jolly Roger Acapulco Green -------------- 3 ripe avocados 1/2 cup chopped onions 2 teaspoons chili powder 3 tablespoons wine vinegar 1/2 cup chopped marahuana (grass) Mix the vinegar, grass, and chili powder together and let the mixture stand for one hour. Then add avocados and onions and mash it all together. It can be served with tacos or as a dip. Pot Soup -------- 1 can condensed beef broth 3 tablespoons grass 3 tablespoons lemon juice 1/2 can water 3 tablespoons chopped watercress Combine all ingredients in a saucepan and bring to a boil over medium heat. Place in a refrigerator for two to three hours, reheat, and serve. Pork and Beans and Pot ---------------------- 1 large can (1 lb. 13 oz.) pork and beans 1/2 cup grass 4 slices bacon 1/2 cup light molasses 1/2 teaspoon hickory salt 3 pineapple rings Mix together in a casserole, cover top with pineapple and bacon, bake at 350 degrees for about 45 minutes. Serves about six. The Meat Ball ------------- 1 lb. hamburger 1/4 cup chopped onions 1 can cream of mushroom soup 1/4 cup bread crumbs 3 tablespoons grass 3 tablespoons India relish Mix it all up and shape into meat balls. Brown in frying pan and drain. Place in a casserole with soup and 1/2 cup water, cover and cook over low heat for about 30 minutes. Feeds about four people. Spaghetti Sauce --------------- 1 can (6 oz.) tomato paste 2 tablespoons olive oil 1/2 cup chopped onions 1/2 cup chopped grass 1 pinch pepper 1 can (6 oz.) water 1/2 clove minced garlic 1 bay leaf 1 pinch thyme 1/2 teaspoon salt Mix in large pot, cover and simmer with frequent stirring for two hours. Serve over spaghetti. Pot Loaf -------- 1 packet onion soup mix 1 (16 oz.) can whole peeled tomatoes 1/2 cup chopped grass 2 lbs. ground beef or chicken or turkey 1 egg 4 slices bread, crumbled Mix all ingredients and shape into a loaf. Bake for one hour in 400-degree oven. Serves about six. Chili Bean Pot -------------- 2 lbs. pinto beans 1 lb. bacon, cut into two-inch sections 2 cups red wine 4 tablespoons chili powder 1/2 clove garlic 1 cup chopped grass 1/2 cup mushrooms Soak beans overnight in water. In a lagre pot pour boiling water over beans and simmer for at least an hour, adding more water to keep beans covered. Now add all other ingredients and continue to simmer for another three hours. Salt to taste. Serves about ten. Bird Stuffing ------------- 5 cups rye bread crumbs 2 tablespoons poultry seasoning 1/2 cup each of raisins and almonds 1/2 cup celery 1/3 cup chopped onions 3 tablespoons melted butter 1/2 cup chopped grass 2 tablespoons red wine Mix it all together, and then stuff it in. Apple Pot --------- 4 apples (cored) 1/2 cup brown sugar 1/4 cup water 4 cherries 1/3 cup chopped grass 2 tablespoons cinnamon Powder the grass in a blender, then mix grass with sugar and water. Stuff cores with this paste. Sprinkle apples with cinnamon, and top with a cherry. Bake for 25 minutes at 350 degrees. Pot Brownies ------------ 1/2 cup flour 3 tablespoons shortening 2 tablespoons honey 1 egg (beaten) 1 tablespoon water 1/2 cup grass pinch of salt 1/4 teaspoon baking powder 1/2 cup sugar 2 tablespoons corn syrup 1 square melted chocolate 1 teaspoon vanilla 1/2 cup chopped nuts Sift flour, baking powder, and salt together. Mix shortening, sugar, honey, syrup, and egg. Then blend in chocolate and other ingredients, and mix well. Spread in an 8-inch pan and bake for 20 minutes ate 350 degrees. Banana Bread ------------ 1/2 cup shortening 2 eggs 1 teaspoon lemon juice 3 teaspoons baking powder 1 cup sugar 1 cup mashed bananas 2 cups sifted flour 1/2 cup chopped grass 1/2 teaspoon salt 1 cup chopped nuts Mix the shortening and sugar, beat eggs, and add to mixture. Seperately mix bananas with lemon juice and add to the first mixture. Sift flour, salt, and baking powder together, then mix all ingredients together. Bake for 1 1/4 hours at 375 degrees. Sesame Seed Cookies ------------------- 3 oz. ground roast sesame seeds 3 tablespoons ground almonds 1/4 teaspoon nutmeg 1/4 cup honey 1/2 teaspoon ground ginger 1/4 teaspoon cinnamon 1/4 oz. grass |
Sweeet
|
spacepizza indeed. (Y)
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
http://www.daniel-davies.pwp.blueyon...ges/quicky.jpg |
waarom trouwens een konijn... wtf heeft die met nesquick te maken??
maare... ikke zie genoeg lekkere dingen staan hoor :) tot nu toe altijd met wiet gedaan... met hasj anders/leuker? |
tis een haas
|
het is bijna pasen. dus is het een paashaas.
|
hier nog een aantal
Zalmmoot met wietbotersaus Ingrediλnten voor 2 personen: 1. 2 zalmsteaks of zalmmoten 2. zout & peper 3. 2 teentjes geperste knoflook 4. 2 theelepels verse gesnipperde peterselie 5. 1 theelepel vegetarische olie 6. 1 glas droge witte wijn 7. 100 gr boter 8. 1 soeplepel wietgruis Bereiding Verwarm de oven op 180° C. Ondertussen meng je het zout, de peper, de peterselie en de knoflook in een kom. Was de zalm onder lopend koud water en dep ze droog. Daarna bestrooi je de zalm met de kruidenmix. Verwarm een pan met de olie en laat de zalmmoten lichtbruin bakken aan beide kanten. Leg dan de zalmsteaks in een ovenvaste schotel (of op bakpapier) en besprenkel iedere steak met ongeveer een soeplepel witte wijn. Dit voorkomt uitdroging van de vis. De zalm kan nu gedurende 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven (180° C) blijven. Terwijl de vis verder bakt kun je de saus bereiden. Gebruik hiervoor dezelfde pan. Deglaceer de pan met de rest van de wijn en meng de rest van de bakresten van de zalm mee. Wanneer de wijn kookt doe je er de marihuana bij. Laat verder inkoken tot de helft van het volume. Neem dan dit kookvocht van het vuur en voeg er geleidelijk (een soeplepel per keer) de boter aan toe tot de saus een mooie gladde structuur krijgt. Voeg er indien nodig nog wat extra kruiden bij naar eigen smaak. Giet de saus over de zalmsteaks en garneer deze schotel met een vers wietblaadje. Serveren met gekookte aardappelen, rijst of pasta. Eet smakelijk! Stuffins en Brownies We gaan ons deze keer bezig houden met verheffende kookpraktijken voor de high society; het brouwen van Brownies en het stuffen van Muffins. Enige keukenprullaria zijn daarbij altijd erg handig. Zo kunnen de Muffins het best in van die metalen muffinvormpjes of papieren cakevormpjes tot volle hashdom komen. Voor de brownies is een lasagnabakvorm de meest highly vorm van bakken. Stuffins 300 gram bloem 2 theelepels bakpoeder 3 eieren 50 gram suikerscheutje melk 150 gram boter snufje zout 3 gram hash Verwarm de oven op 200 C. Zeef de bloem met zout suiker en bakpoeder door elkaar. Laat de boter in een pannetje smelten en verkruimel de hash hierboven. Haal het pannetje van het vuur en roer de hash er goed door. Klop de eieren hardcore luchtig los, en roer deze samen met de melk en de hashboter door het meelmengsel. Verdeel het beslag over de vormpjes en tik ze even aan, om 't beslag naar de bodem te laten zakken (niet meer aanzitten en ook niet gladstrijken) Bak ze in een half uurtje gaar. Brownies (ca. 9 stuks) 200 gram pure cocolade 150 gram boter 150 gram suiker 2 eieren 150 gram bloem snufje bakpoeder & zout 2,5 gram hash Handvol gepelde walnoten Verwarm een pannetje in een andere pan met kokend water (au bain marie) en laat de chocolade, de boter en de hash hierin smelten Haal dit van het vuur en klop in een beslagkom de chocoladesaus met de suiker en eieren Klop vervolgens ook het meel, de zout en het bakpoeder erbij en als laatste de walnootjes Giet alles in een lasagnabak en bak ze in 30 minuten helemaal 'brownie' Af laten koelen en in 9 vierkanten snijden Een koekje van eigen deeg Voor eenieder met boter op zijn hoofd wordt een dubbele portie van dit smakelijke psychonautengoedje aanbevolen, desnoods met geweld toe te dienen. De term 'boter op je hoofd' stamt volgens ingewijden overigens uit het oude Egypte. Boter en knoflook werden daar op het hoofd gesmeerd om smeltend in de zon een geurige parfumlucht te verspreiden. De huidige spreekwoordelijke betekenis valt daar echter niet op terug te voeren. Zeker is wel dat de vergaande criminalisering van druggebruik allesbehalve lekker ruikt! Benodigdheden Boterkoekvorm (met zo'n laag randje) 140 gram bloem 125 gram boter 100 gram bastard suiker 1/2 ei 1 eetlepel melk beetje zout 1/2 gram wiet p. persoon 1. Roer bloem, boter, bastard, fijngekruimelde wiet, olie en zout doorelkaar, de boter met bijv. twee messen in kleine stukjees snijden en met de hand tot een vaste bal kneden (als het te warm wordt even in de koelkast zetten om plakken tegen te gaan). 2. Oven voorverwarmen tot 220 graden. 3. Het deeg in de vorm drukken. Laat daarbij 1 cm van de rand vrij. 4. Klop het beetje melk en ei los, en beestrijk de boterkoek hiermee. 5. In ongeveer 20 minuten gaarbakken en in de vorm af laten koelen. 6. Voila: een koekje van eigen deeg voor meneer Chirac! Hashhopjes & wietboterbabbelaars Voor een zoet begin van het nieuwe jaar volgen hieronder twee recepten voor het bereiden van geestverruimende candy: Hashopjes en wietboterbabbelaars. Niet voor kinderen onder de achttien jaar! Hashhopjes Volgens het scheppingsverhaal van de Hopjes-Indianen was er in den beginne: de hash en vervolgens het hopje. Daar is het allemaal mee begonnen en hopelijk nog lang niet geeindigd. Benodigdheden 1 hoopje hash/pollen, (½ gram p.p.) 1 hoopje suiker, (4 kopjes) 1 hoopje melasse, (2 kopjes stroop) Bereiding Verkruimel de hash (beetje opwarmen) boven een kopje en doe er een klein beetje water door, zodat je een papje krijgt. Roer ditr door de melasse en de suiker en verwarm dit zachtjes (goed roeren om verbranding te voorkomen) op t vuur. Even laten pruttelen en dan op een met boter ingevet bordje of schaal gieten (plat en glad). Af laten koelen en in stukjes snijden. Wietboterbabbelaars De Babeloniers, beroemd & berucht om hun babbelaars die zij vanwegwe de ballorige en baldadige babbelwerking die ervan uit ging, kenden het geheim van de wietboter en de boterbabbelaar. Benodigdheden 1/2 gram wiet p.p. 160 gram roomboter 4 kopjes suiker 2 zakjes vanillesuiker Bereiding Verkruimel de wiet boven een pannetje zacht gesmolten boter. Doe in een ander pannetje de suiker en de vanillesuiker en een scheutje water of melk. Zet dit op het vuur en roer constant met een houten lepel over de bodem. Als het gaat pruttelen roer je de wietboter erdoor, nog eventjes verwarmen. Vet een bord of schaal in met boter en giet de babbelaarmassa hierop uit. Af laten koelen en in vier kantjes snijden. succes :D |
Zo simpel als een MoFo.
Stap 1: Je zoekt een recept op voor hoe je wietboter moet maken en je maakt de wietboter. Stap 2: Je zoekt een recept en je maakt het precies zoals ut staat alleen vervang je de boter voor wietboter. |
Citaat:
|
komt door je oog denk ik ;)
|
Die wietboter he... dat is gewoon kwestie van bakboter (croma) verhitten wiet erin verkruimelen en gebruiken in je recept (cake bv.)?
|
Citaat:
|
En als je dan vloeibare boter hebt, kruimelen maar? Zinkt dan niet alle weed naar de bodem van die boter? Of blijft juist bovenop drijven?
|
cHa0s.. weer een keertje chocolate chip cookies fixxen dan?
|
spaceoliebollen :p
|
Ik heb in Willie Wortel in Haarlem weleens SPACE SPEKKOEK op de kaart zien staan. Maar ik vond hun spacecake zowiezo al vet slap dus die spekkoek heb ik niet gebruikt. Spekkoek is wel moeilijk om te maken hoor, dus ik zou denk ik gewoon roken.
|
Ik heb in Willie Wortel in Haarlem weleens SPACE SPEKKOEK op de kaart zien staan. Maar ik vond hun spacecake zowiezo al vet slap dus die spekkoek heb ik niet gebruikt. Spekkoek is wel moeilijk om te maken hoor, dus ik zou denk ik gewoon roken.
http://www.dwikarya.nl/images/wisma_hilda_spekkoek.jpg |
er is een edit funktie he :) (y)
|
Sushi met speed
Roti met paddo's :D :D Ietwat bizare combinatie's, desalniettemin lekkah :cool: Of je maakt gewoon een basic hasj-cake.. |
Space spekkoek lijkt me wel erg lekker. Het zal duur zijn in een shop maar als je het zelf kunt maken.. ik heb een paar recepten bekeken en op zich lijkt het me wel te doen. Space brownies zou je kunnen proberen, dat kost niet zoveel moeite..
|
Citaat:
Kinda dramatic :p |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 12:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.