![]() |
[pic], heeft superpil pic nodig..
Ik heb een plaatje van een like superpil/capsule.. iemand ie me kan helpen?, voor NL, <- don't ask;)
|
google
|
Citaat:
Citaat:
|
Hoe groot kan 'ie?
|
Citaat:
|
google
|
|
of: gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooogle
|
G00gl3
|
Citaat:
|
Citaat:
|
D12 - Girls (Limp Bizkit Diss)
|
het lijkt me duidelijk waar je moet wezen
|
l33t
|
Goooooooogle. :rolleyes:
|
Offehhhh.... Lycos?
|
Citaat:
|
|
Citaat:
|
ja ik doe gewoon ontopic :cool:
|
Citaat:
|
Leuk een spam topic
|
|
spam :cool:
|
|
|
:d
|
|
|
|
|
|
Ban Tofke!
|
:nono:
|
whaha jah duh, dat ik google moet gebruiken, maarja vele handen maken licht werk toch?
anyway, ja die plaatjes zal al wel opzicht okay, maar ik zoek echt iets van ja met funky bolletjes erin ofzo denoods, een pil waarvan je zegt die kan me frans /tefelmanieren leren ofzo, zoiets.. |
|
Citaat:
|
|
Citaat:
@ FoxyRoxy ja, lijkt er meer op enzo:) |
Citaat:
|
Citaat:
owjah ik zoek ook een slag zin ofzo.. <mirane> kwam al met "stop die pil in je bil en je geeft een franse gil", das dan voor een frans leer pil.. maarja any slagzin is welkom als hij maar over een pil gaat ofzo |
Citaat:
|
Citaat:
|
Hier zijn er een paar..
Slik je slim! Vergeet het leren, neem de.... pil Slik anders, Denk anders Bespaar wat tijd, zonder dat je huiswerk er onder lijdt |
Google
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Citaat:
|
Deutsche Pillen. :cool: (y)
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:15. |