![]() |
vis cuisine
Wij hebben weleens deze dingen:
http://cmgtcontent.ahold.com//cmgtco..._30700_200.jpg Maar hoe moet je die nu klaarmaken in de koekepan (dit is volgens de bereidingswijze wel mogelijk). Bij mij smelt altijd heel dat kaas er af, maar de vis blijft nog bevroren, dus ej krijgt dan een zooitje in de pan... Tips? :-) |
Ohh dat is zo lekker! Wij hebben altijd Viscuisine italiano. Maargoed, voor zover ik weet doet mijn moeder het altijd in de oven en dan laat ze dat aluminiumbakje erom heen zitten. Als het dan klaar is, dan is dat prutje boven op gewoon ‘gesmolten’, de vis gaar (joh) en deze zwemt dan in een sausje (dat is volgens mij het vocht wat er uit dat prutje komt).
|
Bereiden op heteluchtstand lijkt mij an sich lekkerder dan uit de pan... (Is ietwat lastiger dat 'knapperige-kaaskorst-effect te bereiken, dunkt mij).
|
Mja, 't probleem is dat we geen oven hebben. :D
Magnetron is ook niet zo geweldig meer. Maar misschien op de 'gril-stand' proberen, zo krijg ik de pizza's vaak wel een beetje knapperig... :| in iedergeval bedankt. :-) Hopelijk kan ik binnenkort idd een lékkere maken. *geeft jullie een vis cuisine* ;) |
*dan mag jij in dat geval wel 'n oven of combi-magnetron van ons bruikleen nemen :)*
|
Nee, geen viscuisine! Die saus/troep -> Jakkiebah (of misschien moet ik het ook maar eens in de oven gaan maken...) :)
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 18:16. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.