![]() |
drugs recepten
ok wie heeft er nog leuke recepten ik heb er nog wel 1
de haskroket 1. breng ongeveer 1 liter (gevogelte)bouillon aan de kook 2. kook in deze bouillon 300 gram kipfilet af zorg dat het water niet kookt anders word de kipfilet taai (pocheren) 3. [IMG]http://groups.msn.com/_Secure/0SAANA2UUsbvTVReKjzF0RecjujUjc67gKTfqt0ffN!4IPYY*ebGBUGKnUqWOuvEDdmY4W qS36mFd1J4RdksG0QFWsmLNKFBetOl94p*hts0zAAAAynKNAg/00000007.JPG?dc=4675474762361459888[/IMG] verkruimel de hash 4. daarna verzamel je alle ingrediënten [IMG]http://groups.msn.com/_Secure/0SAAkA2EUtbrTVReKjzF0RdBq7k!JavWn!P!1YveibkWYgg5H*VE4F3dJpY9x2*!qfqqkH 5!s2cRodrDPypDpSMcE2MwhARolVkjZT8t0XfyJAAAAynKkAg/00000003.JPG?dc=4675474762334094583[/IMG] V.L.N.R: afgekookte en fijngesneden kipfilet 300 gram kippen bouillon poeder voor de bouillon 2 blokjes per liter Bloem 60 gram paneermeel boter 50 gram hash 5 gram (of meer) eiwit 1 st 5. laat de boullion die je hebt gebruikt voor de kip afkoken inkoken tot je een halve liter 6. smelt de boter 7. voeg de bloem toe 8. voeg beetje bij beetje de bouillion toe 9. voeg de ingekookt boullion (1/2 liter) toe 10. http://groups.msn.com/_Secure/0TADnA...74762383459664 koken en drank zijn onlosmakelijk van elkaar verbonden 11. http://groups.msn.com/_Secure/0SADtA...74762411749182 een scheut cognac geuft een leuke vlam vuurtje erbij (is nie echt duidelijk) 12. http://groups.msn.com/_Secure/0TADnA...74762429988477 voeg 5 gram hasj toe 13. laat dit doorkoken, nu heb je een salpicon m.a.w dikke ragout 14. zet het hele zooitje in de koeling en zorg dat het goed koud word 15. neem 3 borden 1 met bloem, 1 met eiwit en 1 met paneermeel 16. neem ongeveer 75 gram salpicon uit de bak en maak een moi rolletje 17. haal dit in door de bloem daarnaa door het eiwit en dan door het paneermeel 18. [IMG]http://groups.msn.com/_Secure/0SAAkA2kUr7zTVReKjzF0RRvcctzJitR2qU1DkF6fHgVETLb*wRcWw!yf0ovN!Wu2R1xhR ZrRK9o7R6gQ03rARW!gXSLdGmEtz1NxnfriZsAzAAAAynKkAg/00000029.JPG?dc=4675474762492801578[/IMG] leg ze in een bakje 19. sluit dit en plaats het in de vriezer 20. zo gou je het gaat bakken zet je de frituur aan en frituren maar mosterd erbij en smullen kan iemand mij vertellen waarom die fotos het niet doen kijk anders hier want hier doen ze het wel |
groups.msn.com links zitten zo in elkaar dat ze simpelweg niet goed werken op dit forum.
In de Mededelingen en stickies (hehe :D ) van ARTistiek staan wat gratis image-upload diensten, die meestal wel te hotlinken zijn naar dit forum. Probeer dat anders eens... :) |
|
hasjkroketten ??
I pass |
hashkroket, te gevaarlijk voor mij denk ik. Tijdens de vreetkick eet ik zowiezo al bijna alles, maar kroketten zijn dan echt onweerstaanbaar :p
|
Citaat:
|
Citaat:
|
experimenterend pubers :o
|
eerst hash, dan kroketten, niet door elkaar :)
edit: toen ik het topic opende dacht ik ff dat ik het gemaakt had :p |
Stop wat gerst, hop en gist in een fermentatievat.
Wacht. Pasteuriseer. Hopla. Bier. |
iemand steelt mijn avatar
|
Citaat:
|
Citaat:
Lid sinds: 06-08-2003 Aantal posts: 528 (1.62 posts per dag) blobbert Lid sinds: 26-05-2004 Aantal posts: 85 (2.62 posts per dag) nee jij steelt iemand anders avartar |
of ze hebben het allebei gestolen
|
Het is een andere avatar, met andere framerate of 1 heeft meer frames überhaupt, want die van blobbert gaat langzamer dan die van fosje.
En gaan we nu nog over hashkroketten lullen of hoe zit dat? :D |
ja het zijn andere idd, maar toch heb jij hem gejat :p
maarja zoals ik al zei, eerst de hash en dan de kroketten de combinatie lijkt me nou niet zo geweldig. |
Als je de hasj maar niet al te goed proeft, lijkt het me een uiterst chille combi :)
|
hash smaakt juist lekker :)
|
|
dit was echt de lekkerst drug shit die ik ooit geten heb
beter als spacecake, hasjbavaroise of wiet ijs hasj smaakt zoiezo beter als wiet als je het gaat eten en je word er ook fokking stoned van o ja en ik heb m'n avatar van een ander forum geript maar ik wissel hem binnen kort je moet af en toe veranderen |
Citaat:
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 00:52. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.