![]() |
een zeer orgineel gerecht, en het enige wat je hebt is...?
gekookte aardappels : 8 stuks , al eerder gekookt, nu bruikbaar
zakje ijsbergsla ranch (=slasaus.. zeer lekker:D) snitzel(ofzo)tje komkommer worteltjes iemand tips/ideen? ps .. verder ook nog allerlei kruiden.. sauzen etc.. the normal stuff ^^ anyone? |
Mjah...origineel is het niet, maar gewoon gebakken aardappels met snitzel en sla met komkommer, worteltjes en slasaus...? :confused: Of de worteltjes koken, als je warme groenten wilt. Waarom zou je daar wat anders van willen (of moeten) maken...? Je kunt het ook allemaal in een ovenschool gooien en dan in de oven doen, maar in betwijfel of dat lekker wordt.
|
Ja, ik dacht.. dat maak ik altijd ^^ ik wil es orgineel wezen.. :)
|
Citaat:
|
Als je kaas hebt, dan kun je de aardappels ook in plakjes snijden, in een magnetronschool leggen en dan de kaas er over heen en dan in de magnetron (ik weet niet hoe lang). Al weet ik niet of dat met gekookte aardappels ook lekker is. ;)
|
Vandeweek had ik ongeveer hetzelfde.
Heb toen van een appeltje, een gekookt eitje, de aardappels, komkommer en sla een lauwwarme aardappelsalade gemaakt (oftewel alles door elkaar gegooit). Schnitzel erbij klaar. |
groenten en aardappel puree maken met al die groenten die je hebt en dat over de schnitzel smeren
|
als de schnitzels niet gepaneerd zijn kunje wel een lekker lauw warme maaltijd salade maken
schintzel in reepjes snijden lekker marineren in de ketjap, olijfolie en een berg kruiden lekker in de marinade laten staan dan lekker bakken sla met komkommer en wortel(winterwortelen zou ik heel ff koken) vermengen dressing erver gebakken vlees erover van de aardappelen kun idd zo'n gratin maken plakjes snijden room met de aardappel vermengen kaas erover en aangezien de aardappels al gaar moet je ze gewoon in de oven (180 C) zetten tot het van binnen warm is en de kaas wat knapperig(gegratineerd) is. Ook lekker om er ui en spek door te doen |
Als je kruidenboter hebt: aardappels bakken in kruidenboter -ipv in olijfolie of margarine- en er kaas blokjes overheen gooien.
Is écht lekker en eens wat anders dan normaal. Wat gebeurt er eigenlijk met sla als je het bakt? Hm, ik weet niet of het lekker is, maar origineel is het zeker :cool: |
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 19:49. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.