![]() |
koolrabi klaarmaken
In hoever en op wat voor manier moet je een koolrabi schoonmaken/bewerken voor je kunt overgaan op het in stukjes snijden en koken?
|
Met een dunschiller schillen, toch? Net zoals je met aardappelen zou doen. En dan in stukjes snijden, in een pan met water en koken.
|
Dankjewel :)
|
uhg, koolrabi is bah
niet klaarmaken dus, meteen wegflikkeren maar goed |
Citaat:
|
:eek: Koken?
Wij eten het altijd rauw... :| |
Citaat:
Maar goed, gewoon schillen en dan in stukjes snijden inderdaad. |
Prima gelukt :D
En in een soep gepureerd met een bouillonblokje en een beetje kerriepoeder was het prima te eten. :o |
Wat moet ik me ookalweer bij koolrabi voorstellen? :o
|
Citaat:
http://www.afslanken.com/producten/koolrabi.jpg |
Koolrabi! <3
|
| Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.