![]() |
Spinazie wokken
Ja makkelijk en snel.
Alleen een vraagje; kan je spinazie wokken? Is het dan nog te eten, of wordt het slappe bende? |
bladspinazie is best lekker om te wokken
vooral wilde... bij wokken gaat 't om de snelheid dus je doet 't maar heel ff, bij mij word 't dan niet slap ofzo (dus je krijgt niet zo'n a la crème prutje) |
Kan wel, maar nooit de deksel op de pan doen, dan wordt het echt waterig en slap. Niet te lang wokken ook, gewoon op warmen zeg maar. Dan is het echt lekker smaakvol :)
|
das de enige (snelste en makkelijkste) manier van spinazie amekn die ik gebruik. dus ja kan. maar als je andere dingen erbij goed (taugee ofzo) dan moet je de spinzie als laatst toevoegen, die is namelijk na ong. 6 minuten klaar
|
je moet spinazie niet te lang wokken, want anders wordt het een natte bende en dat is zonde, dus hooguit 5 minueten... tip: gooi twee pakjes boursain door de spinazie en laat het oplossen in het vocht, doe er ook zongedroogde tomaatjes bij en serveer het geheel met penne(y) erg jammie:D
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 17:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.