Advertentie | |
|
![]() |
||
Citaat:
![]() ontopic: mijn laatste baksel kan ik me eigenlijk niet eens herinneren ![]() ![]()
__________________
Blow, Blow me out, I am so sad, I don't know why
|
![]() |
||
Citaat:
ja dat leek mij dus ook, dat het gewoon bij het bevroren bladerdeeg lag, maar ze hadden het blijkbaar gewoon niet (was ook ah trouwens) en dus zij die mevrouw maar dat het niet bestond denkik ![]() en nu zal ik niet meer het hele topic volspammen ![]()
__________________
Blow, Blow me out, I am so sad, I don't know why
|
![]() |
||
Citaat:
![]() hehe sorry, flauw ![]()
__________________
Blow, Blow me out, I am so sad, I don't know why
|
![]() |
||
Citaat:
En dan daarboven een mooie vruchtenbavarios, en dan snijden in mooie puntjes, dan zie je een stuk mooie witte brownie erin.
__________________
and as we embark on a journey in our dreams well find our true ending
|
![]() |
||
Citaat:
Misschien dan een vraagje aan Jolt (je zal wel iets kennen van bakken e.d.), wanneer weet je dat een deeg genoeg gekneed is? Want ik heb altijd het gevoel dat het deeg niet genoeg gekneed is en ik denk ook dat daardoor mijn taartbodems vaak te dik uitvallen, of ligt dat enkel aan het te weinig uitrollen? Het gaat hier om een gistdeeg trouwens...
__________________
--- Aan de andere kant van de regenboog staat een GROTE pot met goud ---
|
![]() |
||
Citaat:
Bij gist deeg moet hij natuurlijk ook rijzen maar dat mag ook weer niet te snel en bij een te hoge temperatuur bij 40ºC is het game over voor de gist.
__________________
and as we embark on a journey in our dreams well find our true ending
|
![]() |
||
Citaat:
__________________
I like my new bunny suit
|
![]() |
|
|