Advertentie | |
|
![]() |
|
Ik eet heel vaak knorrmaaltijden. Gewoon éénderde van de kruiden gebruiken en ook wanneer ze open geweest zijn zijn die pakjes eeuwig houdbaar. Nou, vlees erbij (en de rest invriezen) en de groente die over is gewoon de volgende dag gebruiken voor bijv. hollandse pot of pasta.
Paprika en broccoli zijn rauw trouwens prima in te vriezen. |
![]() |
|
![]() |
hey,
ik heb ongeveer hetzelfde. ik eet heel veel bonduelle blikjes. met twee blikjes (aardappels en en blikje groenten) kan ik twee dagen doen. als het niet te warm is op je kamer, kun je de pannetjes rustig laten staan op het aanrecht en de volgende dag alles even opwarmen in de magnetron. dan hoef je ook niets in te vriezen ofzo. het is ook niet echt duur. succes
__________________
screw the world!
|
![]() |
|
bbc.co.uk/food en dan ready steady cook intypen. Dat zijn vaak echt handige recepten, omdat ze (meestal) goedkope ingrediënten bevatten, het zijn kleine maaltijden en ze zijn vrijwel áltijd voor één persoon. En er zijn er zo'n 5000, dus er zal voor iedereen wel wat bij zitten.
__________________
Jesus loves you! But everybody else thinks you're an asshole
|
Advertentie |
|
![]() |
|
|