Registreer FAQ Berichten van vandaag


Ga terug   Scholieren.com forum / Algemeen / Eten & Drinken
Reageren
 
Topictools Zoek in deze topic
Oud 22-06-2004, 19:33
TaRkAn_lOvEr
Avatar van TaRkAn_lOvEr
TaRkAn_lOvEr is offline
Hoe maak je dat eigenlijk dat??? heeft iemand een recept ofsoo
__________________
»-(¯`v´¯)-»
Met citaat reageren
Advertentie
Oud 22-06-2004, 19:36
YPrue
Avatar van YPrue
YPrue is offline
http://www.google.nl/search?q=recept...ken&lr=lang_nl
__________________
Boogie, ik zal je nooit vergeten...
Met citaat reageren
Oud 23-06-2004, 13:45
cyntha
Avatar van cyntha
cyntha is offline
Benodigheden:

1 eiwit
20 à 30 g chocolade
1 eetlepel suiker

Werkwijze:

laat de chocolade smelten in een warm waterbad
doe een weinig suiker bij het eiwit
klop het eiwit op
voeg geleidelijk de rest van de suiker toe
klop het eiwit verder stijf
voeg de gesmolten en niet te warme chocolade toe
meng goed, maar voorzichtig
verdeel de chocolademousse in kommetjes
laat opstijven

En hier heb je nog meer recepten.
Met citaat reageren
Oud 24-06-2004, 10:03
kevertje84
Avatar van kevertje84
kevertje84 is offline
je kunt ook gewoon een zakje poeder bij de super halen en daar melk bij doen en ff in de koelkast zetten Is namelijk ook best lekker (als je geen klontjes hebt )
__________________
duzzz
Met citaat reageren
Advertentie
Reageren


Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar

Soortgelijke topics
Forum Topic Reacties Laatste bericht
Eten & Drinken Mijn heerlijke chocomousse
john123
7 06-06-2013 17:04
De Kantine Saaie Meisjes in de Jungle #1373
Verwijderd
500 09-05-2011 14:04
Eten & Drinken Wat heb je vandaag allemaal gegeten & gedronken #26
zoemzoem
500 10-12-2008 18:35
De Kantine Saaiman is laat #191
TopDrop
500 28-04-2008 19:46
Eten & Drinken Blunders tijdens koken?
KiMZz
53 26-08-2005 09:42


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:14.