Advertentie | |
|
![]() |
||||
Citaat:
![]() Wat ik nog vond: Citaat:
En een kleurstof dus: Citaat:
![]()
__________________
Love is the answer, At least for most of the questions in my heart. Like why are we here? And where do we go? And how come it's so hard?
|
![]() |
|
Op deze pagina --->
http://www.natuurlijk-welzijn.org/ar...nzymMS168.html vond ik dit: Minder bekende glutenvrije producten zijn Quinoa en Amarant. Het zijn eigenlijk geen granen (net als boekweit), maar ze kunnen wel als zodanig gegeten worden. Quinoa en Amarant zijn te koop bij de natuurvoedingswinkel. http://www.platformbiologica.nl/voed...d_parameter=31 "Kun je iedere graansoort eten?" In principe kunnen alle granen gekookt worden en gegeten als onderdeel van de warme maaltijd, met een saus en een groente- of vleesgerecht bijvoorbeeld. Het ene graan zult u lekkerder vinden dan het andere, en de keuze wordt ook bepaald door de tijd die u heeft om te koken. Tarwe, rogge, gerst en haver moeten namelijk eerst een aantal uur geweekt worden. Gierst, en rijst zijn sneller klaar, resp. in 20 en 40 minuten. Quinoa, amarant en boekweit koken tenslotte, kost zo'n 10 min. Als u geen hele graankorrels, maar grutten (gebroken korrels) neemt, hoeft u het graan weer niet voor te weken en verkort u de kooktijd. Mais zacht koken kan alleen in het melkrijpe stadium van de kolf. Het is dus blijkbaar een graansoort, en volgens mij kun je dat wel poffen. ![]()
__________________
Boogie, ik zal je nooit vergeten...
Laatst gewijzigd op 24-04-2004 om 09:08. |
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
||
Citaat:
__________________
Boogie, ik zal je nooit vergeten...
|
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
Er vanuitgaand dat de binnenkant van dat ding amarant was dan iig. ![]() |
Advertentie |
|
![]() |
Topictools | Zoek in deze topic |
|
|
![]() |
||||
Forum | Topic | Reacties | Laatste bericht | |
Liefde & Relatie |
namen voor mijn zoon/dochter locht | 112 | 25-06-2004 18:03 |