Registreer FAQ Berichten van vandaag


Ga terug   Scholieren.com forum / School & Studie / Huiswerkvragen: Exacte vakken
Reageren
 
Topictools Zoek in deze topic
Oud 13-04-2003, 13:20
julisa
julisa is offline
Kunnen jullie mij helpen , aub.

Hallo, ik heet Julisa.

Ik moet een dossieropdracht maken van ANW, over "weet wat je eet".
Het werkstuk gaat grotendeels over SUIKER.
Kent iemand een website over suiker proces?
Want ik moet een m'n werkstuk aangeven welke processen (van suiker) op elkaar volgen en welke producten er daardoor ontstaan. Ik vind het best wel moeilijk om informatie over te vinden. Ik heb al bvia google gecheckt, maar niks gevonden.... misschien zoek ik niet goed ofzo, naja...
Maar kan iemand bij toch een klein beetje mee helpen hiermee??

Alvast hartelijk bedankt,

Julisa, uit Alkmaar.
__________________
.::.**Julisa**.::.
Met citaat reageren
Advertentie
Oud 13-04-2003, 13:30
mathfreak
Avatar van mathfreak
mathfreak is offline
Kijk maar eens op http://www.suikerinfo.nl/
__________________
"Mathematics is a gigantic intellectual construction, very difficult, if not impossible, to view in its entirety." Armand Borel
Met citaat reageren
Oud 15-04-2003, 14:58
PartyBoy
k dacht dat een paar andere uit onze klas die ook wel al een paar keer hebbe gedaan....gebruik je die toch....boeke is toch een drol
Met citaat reageren
Oud 15-04-2003, 15:59
Denkie
Denkie is offline
Citaat:
mathfreak schreef op 13-04-2003 @ 14:30:
Kijk maar eens op http://www.suikerinfo.nl/
Misschien kun je ook keer in een encyclopedie zoals Encarta kijken, meestal staat daar dan wel een scheikundige uitleg bij over bijv. de samenstelling van suiker... maar dat weet ik dus niet zeker... altijd het proberen waard!

Suc6!
Met citaat reageren
Advertentie
Reageren


Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 02:04.