Advertentie | |
|
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
![]() (Tenminste, dat gebeurd iig wel bij broodjes als je die een kwartier op 140ºC doet...nou snap ik dat een aardappel geen broodje is, maar toch...) |
![]() |
|
Op de volgende site staat dit:
http://www.aardappelpagina.nl/aardap...r/content.html Poffen Hele aardappels met schil kunnen worden gepoft in de magnetron, maar ook op de barbecue of in de oven. Met uitzondering van de magnetron kunnen ze worden verpakt in aluminiumfolie. Magnetron:800 watt, 6-8 minuten (aardappel inprikken) Oven: 2OO°C, 35-45 minuten
__________________
Boogie, ik zal je nooit vergeten...
|
![]() |
||
Citaat:
Hele aardappels met schil kunnen worden gepoft in de magnetron, maar ook op de barbecue of in de oven. Met uitzondering van de magnetron kunnen ze worden verpakt in aluminiumfolie.
__________________
Boogie, ik zal je nooit vergeten...
|
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
|
![]() |
||
Citaat:
Hoe gaat het met jouw aardappel in de oven? ![]()
__________________
Boogie, ik zal je nooit vergeten...
|
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
![]() Volgende keer doe ik hem als ik weer zo'n mega-aardappel heb, denk ik, alleen wel 45 minuten op 200 graden, maar dan in stukjes van een kwartier en dan steeds even draaien, denk ik. Of gewoon lekker makkelijk in de magnetron. |
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
![]() |
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
werkte perfect (gister gegeten) ![]() thanks ![]() |
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
![]() ![]() ![]() |
Advertentie |
|
![]() |
|
|