Advertentie | |
|
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
|
![]() |
|
Verwijderd
|
Oh behalve misschien deze:
Ingrediënten: - (biologische) kip - champignonsoep uit blik (die van de AH, de rest is om de een of andere reden minder lekker) - rode wijn - peper en zout naar smaak Doen: De kip opbakken zodat alle salmonella dood is. Dan langzaam de champignonsoep erbij gieten, maar hij mag het vlees niet raken want anders 'schrikt' het van 't temperatuurverschil en wil het niet meer mals worden. Na een minuutje of tien op gevoel een flinke scheut wijn erin. Miljoenmiljard uur laten sudderen. Serveren met gekookte rijst, worteltjes en doperwten. |
![]() |
||
Citaat:
__________________
you're not my demographic
|
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
![]() Oja, dit gaat ook veel makkelijker als de kip in stukjes gesneden is, dat was ik er vergeten bij te vertellen. Als het goed lukt dan krijg je echt supermals vlees dat bijna kapotvalt op je tong, met een soort champignonsaus. Überlekker. |
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
- quornstukjes (vooruit, kip of andere reepjes vlees kan vast ook wel) - (ijsberg)sla - naanbrood - bakje griekse yoghurt - olijfolie - 2 teentjes knoflook - citroensap - honing - 8 takjes koriander - kerrie - peper en zout Marineer de stukjes een half uur in 2 eetlepels olijfolie, een halve eetlepel citroensap, een geperst knoflookteentje, 2 theelepels kerrie, 1 theelepel honing en peper en zout. Hak de korianderblaadjes fijn en meng met de griekse yoghurt, 1 geperst knoflookteentje, 1 theelepel honing en peper en zout. Bak de stukjes, bak het naanbrood af, gooi alles op een grote hoop en eet ![]() |
![]() |
||
Verwijderd
|
Citaat:
![]() |
![]() |
Topictools | Zoek in deze topic |
|
|