Advertentie | |
|
![]() |
|
Verwijderd
|
Had je deze website al gevonden?
http://www.masterbakers.co.uk/doku.p...eers_in_baking Die website legt uit dat je meestal gewoon in de leer gaat bij een bakkerij (en dan op de middelbare school al vakken hebt gekozen in de richting van voedsel, hygiëne, etc), maar geeft ook een lijst van colleges die cursussen aanbieden: http://www.masterbakers.co.uk/doku.p...aining_courses En er staat ook ergens "If you want to be a supervisor or manager the BTEC National Diploma in Science (Baking Technology) is a two year full-time course that can be taken before entering the Career Progression". Misschien kun je het best één van de colleges op die lijst opbellen om te vragen hoe het precies zit met toelatingseisen etc ![]() En ik denk wel dat je, net zoals in Nederland, zowel brood als banket zult moeten leren bereiden. Dan kun je later als je een eigen bakkerij hebt natuurlijk altijd nog besluiten om je op banket toe te leggen ![]() |
Advertentie |
|
![]() |
Topictools | Zoek in deze topic |
|
|