Scholieren.com forum > Persoonsgegevens verwijderen

Vul onderstaande gegevens in om persoonsgegevens die gekoppeld zijn aan je account (zoals je gebruikersnaam, emailadres, geslacht of geboortedatum) van het openbare deel van het forum van Scholieren.com te verwijderen. Eventuele posts die je op dit forum geplaatst hebt blijven bestaan, maar zullen worden geanonimiseerd (in plaats van je gebruikersnaam staat er het algemene "Verwijderd"). Zodra je inloggegevens verwijderd zijn kun je oude berichten niet meer aanpassen. Doe dit dus eerst!

Ook belangrijk om te weten: vanwege de manier waarop ons forum werkt is het via dit formulier NIET mogelijk om je gebruikersnaam volledig te verwijderen. Dit komt bijvoorbeeld voor als je gebruikersnaam gequote is in berichten van andere gebruikers. Als je het heel belangrijk vindt dat je gebruikersnaam ook uit deze quotes gehaald wordt, stuur ons dan een mailtje op privacy@scholieren.com met je gebruikersnaam en de reden, dan behandelen wij je verzoek. Dit geldt ook voor als er andere persoonsgegevens (telefoonnummers, adressen, etc) voorkomen in berichten op het forum.

Na het versturen zal een email naar het door jou opgegeven emailadres worden verzonden met verdere instructies; het is dus belangrijk dat er een werkend emailadres in je profiel staat!

Ben je je wachtwoord vergeten? Dan kun je een nieuw wachtwoord aanvragen via deze pagina.

Is het emailadres dat bij je profiel hoort verlopen? Stuur dan een mailtje naar privacy@scholieren.com.

Persoonsgegevens verwijderen
Copyright © 2023 Scholieren.com