![]() |
I've been Saaimon Amstell #338
|
oooooh <3
|
Maar waar is de vorige gebleven? :|
|
dat was het wachten waard!
|
:) Gelukkig!
|
Simon Amstell, (Y).
|
wtf de oude staat ineens onderaan? zo te zien staan alle slotjestopics op een kluit onderaan ;x
|
De vorige staat onderaan de pagina. Slotjes staan nu onderaan.
|
huu ik moet een keer alle andere seizoenen van nmtb weten te bemachtigen. heb er nog maar een paar gezien.
|
Ik wil zo graag de eerste aller tijden zien, met Bruce Dickinson.
|
Tijd voor bed. Welterusten.
|
truste.
|
ik heb al de hele avond munchies. maar er is niks te eten. alleen bananenvla.
|
Weltrusten, goede Jaeger.
|
Citaat:
|
Oh, wacht eens, ik heb borrelnootjes en ribbelpaprikachips. Maar die wil ik eigenlijk bewaren voor het televisiekijken.
|
eieren heb ik wel. maar ik heb vandaag een afkeer van eieren, for some reason. hopelijk is dat morgen over, want dan staat mijn geliefde tofu domburi op het menu
|
borrelnootjes, met zo'n laagje er om heen? die zijn lekker afknabbelbaar (y)
|
Wat is dat? Misschien ga ik het maken.
|
moet je doen, het is een erg gaaf gerecht. even recept zoeken.
|
Citaat:
|
c/p: Recept voor Japanse tofu domburi :hartje: voor de duizendste keer :p
Voor 3-4 personen: Ingredienten blok tofu 5 dl groentebouillon 4 el sojasaus 2 el sake 3 el suiker 6 eieren, licht geklopt 70 gr doperwten uit de vriezer (ik doe altijd wat meer) 2 lente-uien in ringetjes (het wit en het groen) gekookte rijst. - Leg de tofu op een dubbele laag keukenpapier, leg daarop weer een dubbele laag keukenpapier. Leg daarop een snijplank oid en leg er een gewicht van 2 kilo op. Laat 30 minuten staan. - Snij de tofu in kleine blokjes en bak in 3 mm olie. - Leg de gebakken tofu apart en veeg de pan schoon. - Doe de bouillon, soja, sake en suiker in de pan en breng aan de kook. Laat 1 minuut koken. - Voeg de tofu toe, en laat nog 5 minuten koken. - Voeg de eieren, lente-ui en doperwten toe. Verwarm tot het mengsel aan de rand begint te borrelen. Doe een deksel op de pan en laat nog een minuut of 3 koken tot de eieren gestold zijn. - Verdeel gekookte rijst over kommen. Schep hierover met een grote lepel de vaste bestanddelen van het prutje. Je kunt nog wat extra vocht erover gieten om het wat 'soeperiger' te maken. |
maar ik gebruik deze hoeveelheden voor 2 personen, met minder eieren en meer doperwten. dan blijft er meestal wel wat over, maar ik vreet me er echt misselijk in :o (y)
|
Oei, dat is echt tien keer zoveel kookwerk als ik normaal doe. :D
Maar ik heb het gecopypaste naar een bestandje, dus ik maak het vast wel eens. |
ja het is niet binnen 10 minuten klaar. maarr het is het waard, en het is geen moeilijk recept.
|
Nou, je hebt er sowieso al meer voor nodig dan ik meestal gebruik!
|
Maar het valt reuze mee! er zitten niet eens 3253 exotische kruiden in
|
oh boy, ik ga morgenochtend cinnamon rolls maken (y) (y)
|
(y) Kaneelrollekes.
|
yay voor kaneel
|
Ja, kaneel is lekker. Ik stopte het een tijdlang overal in.
|
hihi
|
Bladerdeeg + kaneel + oven = (y)
|
En dan kun je weer pochen met dat je zelfgebakken croissantjes voor 't ontbijt had. Zit iedereen daar van 'oohh' en 'aahh' terwijl het nog geen twee minuten werk is.
|
hm dat moet ik ook eens proberen (y)
|
!
|
Citaat:
Of kaas en gebakken uitjes, als je geen ontbijt blieft maar lunch. Of wel ontbijt, maar geen zoet ontbijt. Eh :confused: |
ahja. ik lust geen kaas :(
|
Ik eet altijd geen zoet ontbijt!
|
zelfgemaakte appelflappen zijn sowieso ftw (y) zonder rozijnen.
*bladerdeeg op boodschappenlijstje* |
nu heb ik verschrikkelijk veel zin in zoete baksels.
|
Appelbaksels. (y)
|
|
Appelbaksels is lekker en gezond voor mensbaksels.
|
Mijn moeder is goed in dat soort dingen in elkaar zetten.
|
<3!
|
sigmateriaal
|
Dank je. :o
Wat zijn mensbaksels eigenlijk in het Engels? |
hmm. i deunt kneuw.
|
Oh, ik weet het al. Human beans.
|
Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 10:58. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.