Registreer FAQ Berichten van vandaag


Ga terug   Scholieren.com forum / Algemeen / Eten & Drinken
Reageren
 
Topictools Zoek in deze topic
Oud 14-05-2005, 21:02
Blackeyed
Blackeyed is offline
Ik wou morgen scampi's in bladerdeeg maken met een tomatensausje ofzo. Maar nu wist ik niet zeker of ik nu de scampi's gekookt in de bladerdeeg moet draaien of rauw? Iemand een idee?? En als ze gekookt moeten worden,hoe lang dan?
Alvast bedankt
__________________
*Forever Black-Eyed*
Met citaat reageren
Advertentie
Oud 15-05-2005, 00:40
Verwijderd
Hoe wil je ze klaarmaken dan als ze in het deeg zitten? Frituren, in de oven/steamer?

Anders haal je gewoon van die scampi's die al in deeg zitten, hoef je ze alleen nog maar te frituren.
Met citaat reageren
Oud 15-05-2005, 11:54
Princesita
Avatar van Princesita
Princesita is offline
Nou, volgens mij zijn scampi's al gekookt als je ze koopt. Ongekookt/onbewerkt zijn ze namelijk een slijmerige drab volgens mij. Dus je kunt ze gewoon pellen (als dat nog niet gedaan is) en in bladerdeeg doen denk ik!
Met citaat reageren
Oud 15-05-2005, 14:56
Pinksterhaas
Avatar van Pinksterhaas
Pinksterhaas is offline
ja, garnalen e.d. zijn eigenlijk altijd al gaar als je ze koopt.
__________________
Lees ook eens Bob den Uyl
Met citaat reageren
Oud 16-05-2005, 05:12
Auntie M
Avatar van Auntie M
Auntie M is offline
Zijn ze roze dan zijn ze gekookt. Zijn ze grijs dan zijn ze nog niet gekookt. Ik zou dus als je rauwe garnalen hebt ze heel even koken.
__________________
You love me You hate me, You hate to love me You love to hate me...||De Nieuwe Wereld komt eraan!!!! ...
Met citaat reageren
Advertentie
Reageren


Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 20:45.