Registreer FAQ Berichten van vandaag


Ga terug   Scholieren.com forum / Algemeen / Eten & Drinken
Reageren
 
Topictools Zoek in deze topic
Oud 22-08-2005, 15:06
Skilly
Avatar van Skilly
Skilly is offline
Ja next

Hallo allemaal, me volgende vraag is: hoe maak je het beste braadlappen

Ik heb geen braadpan maar gewoon een pan.
De vraag blijft dus hoe maak ik braadlappen en als ik het ga braden blijf het dan zacht?

Of kan ik tijdens het bakken schijfjes verse ananas op de braadlappen zetten zodat ze zacht blijven?

GROETJS SKILLY
__________________
Als ik de mensen soms hoor zeggen: het leven is hard, vraag ik me altijd af: in vergelijking met wat ?
Met citaat reageren
Advertentie
Oud 22-08-2005, 16:08
Skilly
Avatar van Skilly
Skilly is offline
euh hallo
__________________
Als ik de mensen soms hoor zeggen: het leven is hard, vraag ik me altijd af: in vergelijking met wat ?
Met citaat reageren
Oud 22-08-2005, 16:46
Bloem
Avatar van Bloem
Bloem is offline
Misschien moet je eens een kookboek aanschaffen.
Met citaat reageren
Oud 22-08-2005, 18:03
Jolt
Avatar van Jolt
Jolt is offline
Eerst bakken, daarna stoven. Klaar is kees.

www.google.com
__________________
and as we embark on a journey in our dreams well find our true ending
Met citaat reageren
Oud 22-08-2005, 18:06
Kimisa
Avatar van Kimisa
Kimisa is offline
Ik doe altijd eerst bakken totdat het bruin is enzo, meestal 20-30 minuten, daarna water erbij en laten braden/koken (weet ik veel hoe het heet) totdat het gaar is (meestal een paar uur).
Met citaat reageren
Advertentie
Reageren


Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 06:46.