Registreer FAQ Berichten van vandaag


Ga terug   Scholieren.com forum / Algemeen / Eten & Drinken
Reageren
 
Topictools Zoek in deze topic
Oud 03-04-2007, 17:37
flanke
flanke is offline
iemand een idee hoelang spaghetti bolognaise saus goed blijft in diepvries? (hoelang hij bewaard kan worden) enkele maanden?
Met citaat reageren
Advertentie
Oud 03-04-2007, 18:08
Verwijderd
Ik ken maar één bolognaise saus-specialist hier op het forum
Met citaat reageren
Oud 03-04-2007, 18:21
Bloem
Avatar van Bloem
Bloem is offline
Haha

Ligt aan je vriezer enzo, maar een paar weken kan wel. Een paar maanden lijkt me niet lekker.
Met citaat reageren
Oud 03-04-2007, 18:39
Poepkind
Avatar van Poepkind
Poepkind is offline
het kan echt heel lang, een vriezer met 3 sterretjes kan makkelijk 2 maanden.
__________________
Inge poepte poep in de poepzak met haar poepende poeper
Met citaat reageren
Oud 04-04-2007, 09:01
Verwijderd
Citaat:
lareno schreef op 03-04-2007 @ 19:08 :
Ik ken maar één bolognaise saus-specialist hier op het forum
Met citaat reageren
Oud 04-04-2007, 11:30
Verwijderd
als je een goede vriezer hebt kun je zo'n beetje alles wat je zelf hebt gemaakt en wat gekookt heeft voor het erin ging, 3 maanden bewaren.
Met citaat reageren
Oud 04-04-2007, 13:31
Jampot
Avatar van Jampot
Jampot is offline
sowieso, als je hem na het bewaren weer fatsoenlijk opwarmt, kan er niks misgaan.
Met citaat reageren
Oud 05-04-2007, 18:42
Pruts0r
Avatar van Pruts0r
Pruts0r is offline
Citaat:
Jampot schreef op 04-04-2007 @ 14:31 :
sowieso, als je hem na het bewaren weer fatsoenlijk opwarmt, kan er niks misgaan.
nou..... Je moet het niet overdrijven met lang bewaren dan hoor
__________________
Stop living in the past, live for the future!
Met citaat reageren
Oud 05-04-2007, 18:46
AlopiA
Avatar van AlopiA
AlopiA is offline
Citaat:
lareno schreef op 03-04-2007 @ 19:08 :
Ik ken maar één bolognaise saus-specialist hier op het forum
__________________
Met een hamer en ducttape past het altijd. | When chemists die, we barium | De ijzeren dame
Met citaat reageren
Oud 05-04-2007, 19:27
Verwijderd
In een echte diepvries moet 't wel een maand of 3 kunnen. Ik eet bij m'n ouders vaak dingen die een paar maanden in de vriezer hebben gestaan, waaronder ook pasta met saus, en dat smaakt altijd prima
Met citaat reageren
Oud 10-04-2007, 12:41
Jolt
Avatar van Jolt
Jolt is offline
Nadeel is alleen dat de groenten gewoon prut worden, sowieso door het nog een keer opkoken mega gaar.
__________________
and as we embark on a journey in our dreams well find our true ending
Met citaat reageren
Oud 10-04-2007, 13:39
Verwijderd
hmm ik heb laatst een pasta-saus uit de vriezer bij mijn ouders gegeten die toch echt al een paar maandjes oud was, zo niet een half jaar, en hij smaakte nog prima en ik ben niet ziek geworden .
Met citaat reageren
Oud 10-04-2007, 15:05
Verwijderd
Citaat:
Jolt schreef op 10-04-2007 @ 13:41 :
Nadeel is alleen dat de groenten gewoon prut worden, sowieso door het nog een keer opkoken mega gaar.
Je moet het ook niet 'opkoken' maar gewoon opwarmen.
Ik laat sauzen altijd eerst ontdooien (zet ze meestal de avond ervoor vanuit de vriezer in de koelkast, dan ze zijn de avond erna ontdooid), en dan is het gewoon een kwestie van even opwarmen en klaar.
Met citaat reageren
Advertentie
Reageren


Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe topics starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Spring naar

Soortgelijke topics
Forum Topic Reacties Laatste bericht
Werk, Geld & Recht Op kamers, hoe te financieren?
jitsketje
114 16-12-2007 19:28
Lichaam & Gezondheid Het grote Voeding en Gezondheid topic #36
Verwijderd
500 08-03-2005 16:24
Eten & Drinken Welke spaghettisaus vind jij het lekkerst?
Boogie
49 24-07-2003 12:54
Eten & Drinken hoe maak je spagettisaus?
sunshine1982
18 15-03-2003 20:16
Eten & Drinken Voer uit de magne
apekop123
15 11-03-2003 11:43


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 22:47.